1
Bak de chipolata’s aan de 2 kanten kort goudbruin, in een sauteerpan met de olijfolie. Haal ze uit de pan en fruit de gehakte uien, de geperste teentjes knoflook en de komijn in dezelfde pan. Meng 2 min., voeg de tomaten en de chipolata’s toe en laat 10 min. op een zacht vuurtje sudderen.
2
Kook de rijst intussen volgens de instructies op de verpakking.
3
Meng de yoghurt met peper, zout en de helft van de gehakte koriander.
4
Spoel de witte bonen onder koud water en schep ze in de sauteerpan. Laat nog 2 min. pruttelen en breng verder op smaak. Voeg de rest van de gehakte koriander toe.
5
Serveer met de rijst en de yoghurtsaus.
1
Bak de chipolata’s aan de 2 kanten kort goudbruin, in een sauteerpan met de olijfolie. Haal ze uit de pan en fruit de gehakte uien, de geperste teentjes knoflook en de komijn in dezelfde pan. Meng 2 min., voeg de tomaten en de chipolata’s toe en laat 10 min. op een zacht vuurtje sudderen.
2
Kook de rijst intussen volgens de instructies op de verpakking.
3
Meng de yoghurt met peper, zout en de helft van de gehakte koriander.
4
Spoel de witte bonen onder koud water en schep ze in de sauteerpan. Laat nog 2 min. pruttelen en breng verder op smaak. Voeg de rest van de gehakte koriander toe.
5
Serveer met de rijst en de yoghurtsaus.