1
Verwarm de oven voor op th. 5 – 150°C.
2
Bekleed de bodem van een ronde diepe taartvorm met bakpapier en smeer de rand lichtjes in met boter.
3
Verkruimel de speculoos tot poeder en voeg de gesmolten boter toe; meng goed.
4
Druk het speculoosmengsel met de rug van een lepel op de bodem.
5
Bedek met de rode vruchten (in stukken gesneden en ontpit indien nodig).
6
Meng de ricottakaas en de suiker met de garde, voeg de eieren en het vanillearoma toe.
7
Meng goed en giet op het fruit.
8
Bak 50 min. in de oven, maar laat de cheesecake nog 10 min. in de uitgeschakelde oven staan.
9
Laat volledig afkoelen, dek af en zet enkele uren in de koelkast. (Nog lekkerder wanneer je de cake een dag op voorhand maakt).
10
Haal wel of niet uit de vorm, zoals je zelf verkiest. Serveer koud.
1
Verwarm de oven voor op th. 5 – 150°C.
2
Bekleed de bodem van een ronde diepe taartvorm met bakpapier en smeer de rand lichtjes in met boter.
3
Verkruimel de speculoos tot poeder en voeg de gesmolten boter toe; meng goed.
4
Druk het speculoosmengsel met de rug van een lepel op de bodem.
5
Bedek met de rode vruchten (in stukken gesneden en ontpit indien nodig).
6
Meng de ricottakaas en de suiker met de garde, voeg de eieren en het vanillearoma toe.
7
Meng goed en giet op het fruit.
8
Bak 50 min. in de oven, maar laat de cheesecake nog 10 min. in de uitgeschakelde oven staan.
9
Laat volledig afkoelen, dek af en zet enkele uren in de koelkast. (Nog lekkerder wanneer je de cake een dag op voorhand maakt).
10
Haal wel of niet uit de vorm, zoals je zelf verkiest. Serveer koud.