1
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
2
Smeer een grote taartvorm in met boter (of leg er bakpapier in). Leg het deeg in de vorm en druk het goed tegen de rand. Strijk met de vlakke kant van een mes over de rand (zo valt het overtollige deeg eraf).
3
Rasp de schil van de sinaasappel fijn in een kom. Doe er de suiker bij, de ricotta en de eieren. Klop met de garde tot een glad mengsel. Giet het op de taartbodem en bak de taart 30 min. in de oven.
4
Laat de taart volledig afkoelen.
5
Schil de sinaasappel en de kiwi en snij ze in kleine stukjes. Leg ze op de taart en leg er ook de in stukjes gesneden aardbeien op.
1
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
2
Smeer een grote taartvorm in met boter (of leg er bakpapier in). Leg het deeg in de vorm en druk het goed tegen de rand. Strijk met de vlakke kant van een mes over de rand (zo valt het overtollige deeg eraf).
3
Rasp de schil van de sinaasappel fijn in een kom. Doe er de suiker bij, de ricotta en de eieren. Klop met de garde tot een glad mengsel. Giet het op de taartbodem en bak de taart 30 min. in de oven.
4
Laat de taart volledig afkoelen.
5
Schil de sinaasappel en de kiwi en snij ze in kleine stukjes. Leg ze op de taart en leg er ook de in stukjes gesneden aardbeien op.