1
Bak de frietjes volgens de instructies op de verpakking.
2
Mix of plet intussen het vruchtvlees van de avocado’s met het sap van de citroen, de gehakte koriander, 1 el olijfolie, peper en zout.
3
Bak de hamburgers 30 sec. per kant goudbruin op een hoog vuur, in een braadpan met 1 el olijfolie en kruid ze met peper en zout. Verlaag het vuur. Snijd de geitenkaas in 4 dikke schijfjes en leg een schijfje kaas op elke burger. Laat nog 2 min. op een zacht vuurtje bakken.
4
Verwarm de broodjes volgens de instructies op de verpakking.
5
Garneer de broodjes met de burgers, de guacamole, de slablaadjes en barbecuesaus. Dien meteen op, met de frietjes.
1
Bak de frietjes volgens de instructies op de verpakking.
2
Mix of plet intussen het vruchtvlees van de avocado’s met het sap van de citroen, de gehakte koriander, 1 el olijfolie, peper en zout.
3
Bak de hamburgers 30 sec. per kant goudbruin op een hoog vuur, in een braadpan met 1 el olijfolie en kruid ze met peper en zout. Verlaag het vuur. Snijd de geitenkaas in 4 dikke schijfjes en leg een schijfje kaas op elke burger. Laat nog 2 min. op een zacht vuurtje bakken.
4
Verwarm de broodjes volgens de instructies op de verpakking.
5
Garneer de broodjes met de burgers, de guacamole, de slablaadjes en barbecuesaus. Dien meteen op, met de frietjes.