1
Maak de gemarineerde kool: meng de gesnipperde kool met alle ingrediënten en 7,5 cl water. Dek af en laat 1 u. in de koelkast rusten.
2
Snijd de kipfilets in fijne reepjes. Meng ze met de olie en de kruiden. Dek af en laat 1 u. in de koelkast rusten.
3
Maak de tzatziki: rasp de courgette met de grove kant van de rasp. Voeg het citroensap, de skyr, de gehakte muntblaadjes, het geperste teentje knoflook, peper en zout toe.
4
Ontpit de tomaten en snijd ze in blokjes. Snijd de radijzen in schijfjes en de citroen in partjes. Hak de bladpeterselie.
5
Bak de kipreepjes op een vrij hoog vuur, in een braadpan. Warm de broden op volgens de instructies op de verpakking. Garneer ze met de uitgelekte kool en de kip. Voeg tzatziki toe, radijzen, tomaten, peterselie, muntblaadjes en citroenpartjes. Zet de sambal en de rest van de tzatziki apart op tafel.
1
Maak de gemarineerde kool: meng de gesnipperde kool met alle ingrediënten en 7,5 cl water. Dek af en laat 1 u. in de koelkast rusten.
2
Snijd de kipfilets in fijne reepjes. Meng ze met de olie en de kruiden. Dek af en laat 1 u. in de koelkast rusten.
3
Maak de tzatziki: rasp de courgette met de grove kant van de rasp. Voeg het citroensap, de skyr, de gehakte muntblaadjes, het geperste teentje knoflook, peper en zout toe.
4
Ontpit de tomaten en snijd ze in blokjes. Snijd de radijzen in schijfjes en de citroen in partjes. Hak de bladpeterselie.
5
Bak de kipreepjes op een vrij hoog vuur, in een braadpan. Warm de broden op volgens de instructies op de verpakking. Garneer ze met de uitgelekte kool en de kip. Voeg tzatziki toe, radijzen, tomaten, peterselie, muntblaadjes en citroenpartjes. Zet de sambal en de rest van de tzatziki apart op tafel.