1
Verwarm de oven voor op 200°C. Meng de oploskoffie met de warme koffie en laat afkoelen. Bevochtig de wanden van een springvorm van 24 cm diameter en plak er een lange strook bakpapier van ± 8 cm breedte tegen.
2
Meng de gesmolten boter en de verkruimelde speculaas. Verdeel over de bakvorm, druk goed aan en zet in de koelkast.
3
Meng de verse kaas zachtjesaan met de suiker. Voeg de bloem toe, de hele eieren, de eidooiers en vervolgens de koffie. Klop de helft van de room stijf, roer ze voorzichtig onder het beslag en giet in de bakvorm.
4
Bak 15 min. op 200°C, verlaag de oventemperatuur tot 120°C en laat nog 60 min. bakken. Laat volledig afkoelen, dek af en laat minstens 6 u in de koelkast rusten.
5
Klop de rest van de room stijf. Ontvorm de cheesecake, werk hem af met de slagroom, bestuif hem met cacao en dien koel op.
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Meng de oploskoffie met de warme koffie en laat afkoelen. Bevochtig de wanden van een springvorm van 24 cm diameter en plak er een lange strook bakpapier van ± 8 cm breedte tegen.
2
Meng de gesmolten boter en de verkruimelde speculaas. Verdeel over de bakvorm, druk goed aan en zet in de koelkast.
3
Meng de verse kaas zachtjesaan met de suiker. Voeg de bloem toe, de hele eieren, de eidooiers en vervolgens de koffie. Klop de helft van de room stijf, roer ze voorzichtig onder het beslag en giet in de bakvorm.
4
Bak 15 min. op 200°C, verlaag de oventemperatuur tot 120°C en laat nog 60 min. bakken. Laat volledig afkoelen, dek af en laat minstens 6 u in de koelkast rusten.
5
Klop de rest van de room stijf. Ontvorm de cheesecake, werk hem af met de slagroom, bestuif hem met cacao en dien koel op.