1
Kook de couscous volgens de instructies op de verpakking. Giet af en spoel grondig onder koud water.
2
Stoom de rogvleugel 6 min., tot het vlees gemakkelijk loskomt, en laat afkoelen. Hak intussen 2 lente-uitjes en de blaadjes van 2 takjes peterselie fijn. Snijd de helft van de citroen in fijne schijfjes en houd apart. Verkruimel het rogvlees in een kom en meng het met de fijngeraspte zeste en het sap van de andere citroenhelft. Meng er ook de kaaswrongel, 1 el olijfolie, de gehakte peterselie en lente-uitjes onder. Kruid met peper en zout.
3
Doe de couscous in een slakom en besprenkel hem met het rodebietensap. Voeg de rest van de olijfolie, de azijn, peper en zout toe. Hak de munt, de koriander en de rest van de peterselie fijn. Schep ze bij de couscous, meng alles en verdeel over grote diepe borden.
4
Snijd de rode bieten en de radijzen in plakjes. Snijd de rest van de ingekorte lente-uitjes in lange ultrafijne slierten. Verdeel alles over de couscous, voeg de grijze garnalen toe en de rillettes van rog. Werk af met de appelkappertjes en de citroenschijfjes. Aan tafel!
1
Kook de couscous volgens de instructies op de verpakking. Giet af en spoel grondig onder koud water.
2
Stoom de rogvleugel 6 min., tot het vlees gemakkelijk loskomt, en laat afkoelen. Hak intussen 2 lente-uitjes en de blaadjes van 2 takjes peterselie fijn. Snijd de helft van de citroen in fijne schijfjes en houd apart. Verkruimel het rogvlees in een kom en meng het met de fijngeraspte zeste en het sap van de andere citroenhelft. Meng er ook de kaaswrongel, 1 el olijfolie, de gehakte peterselie en lente-uitjes onder. Kruid met peper en zout.
3
Doe de couscous in een slakom en besprenkel hem met het rodebietensap. Voeg de rest van de olijfolie, de azijn, peper en zout toe. Hak de munt, de koriander en de rest van de peterselie fijn. Schep ze bij de couscous, meng alles en verdeel over grote diepe borden.
4
Snijd de rode bieten en de radijzen in plakjes. Snijd de rest van de ingekorte lente-uitjes in lange ultrafijne slierten. Verdeel alles over de couscous, voeg de grijze garnalen toe en de rillettes van rog. Werk af met de appelkappertjes en de citroenschijfjes. Aan tafel!