Productterugroeping:« Aardappelegratin met truffel van het merk Artagan »Lees meer >

Tot en met 13 november, geniet van gratis collect-kosten met de promocode COLFREE!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenSpaghetti all’arrabbiata
Delhaize logo
  • Spaghetti all’arrabbiata
    B

Spaghetti all’arrabbiata

door Jeroen De Pauw
Spaghetti all’arrabbiataB
Makkelijk
30-60 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 2 sjalotten
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 rood chilipepertje
  • 500 g spaghetti
  • 100 g parmigiano
  • 1 kg passata
  • 6 el olijfolie
  • 15 g boter
  • 2 el arrabbiatakruiden
  • peper
  • zout
  • 2 sjalotten
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 rood chilipepertje
  • 500 g spaghetti
  • 100 g parmigiano
  • 1 kg passata
  • 6 el olijfolie
  • 15 g boter
  • 2 el arrabbiatakruiden
  • peper
  • zout

Begin met koken

: 15 min. + 30 min. kooktijd
1
Hak de sjalotjes en de teentjes knoflook grof. Ontpit de rode peper en hak hem fijn. Hak alles in de beker van de hakmolen fijn met 1 el olijfolie.
2
Fruit deze bereiding 2 min. in een stoofpan met 5 el olijfolie en de arrabbiatakruiden (1 à 2 el, naar eigen smaak). Voeg de passata toe en laat 30 min. op een heel zacht vuurtje sudderen, zonder deksel.
3
Kook de spaghetti volgens de instructies op de verpakking.
4
Roer de koude boter onder de saus en breng verder op smaak. Schep er de spaghetti bij en meng. Serveer, besprenkel eventueel met een scheutje olijfolie en werk af met de geraspte parmigiano.
5
Tip: Meng kappertjes, zwarte olijven en ansjovisfilets onder je arrabbiatasaus en je hebt meteen een puttanescasaus!
1
Hak de sjalotjes en de teentjes knoflook grof. Ontpit de rode peper en hak hem fijn. Hak alles in de beker van de hakmolen fijn met 1 el olijfolie.
2
Fruit deze bereiding 2 min. in een stoofpan met 5 el olijfolie en de arrabbiatakruiden (1 à 2 el, naar eigen smaak). Voeg de passata toe en laat 30 min. op een heel zacht vuurtje sudderen, zonder deksel.
3
Kook de spaghetti volgens de instructies op de verpakking.
4
Roer de koude boter onder de saus en breng verder op smaak. Schep er de spaghetti bij en meng. Serveer, besprenkel eventueel met een scheutje olijfolie en werk af met de geraspte parmigiano.
5
Tip: Meng kappertjes, zwarte olijven en ansjovisfilets onder je arrabbiatasaus en je hebt meteen een puttanescasaus!
Nutritionele informatie
B
Per 100g: Energie: 124 kcal - Vetten: 4,6 g - Koolhydraten: 16,6 g - Vezels: 1 g - Eiwitten: 4 g
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g: Energie: 124 kcal - Vetten: 4,6 g - Koolhydraten: 16,6 g - Vezels: 1 g - Eiwitten: 4 g
Vegetarisch
Veggie - minder dan 3€
Hoofdgerecht