1
Hak de sjalotjes en de teentjes knoflook grof. Ontpit de rode peper en hak hem fijn. Hak alles in de beker van de hakmolen fijn met 1 el olijfolie.
2
Fruit deze bereiding 2 min. in een stoofpan met 5 el olijfolie en de arrabbiatakruiden (1 à 2 el, naar eigen smaak). Voeg de passata toe en laat 30 min. op een heel zacht vuurtje sudderen, zonder deksel.
3
Kook de spaghetti volgens de instructies op de verpakking.
4
Roer de koude boter onder de saus en breng verder op smaak. Schep er de spaghetti bij en meng. Serveer, besprenkel eventueel met een scheutje olijfolie en werk af met de geraspte parmigiano.
5
Tip: Meng kappertjes, zwarte olijven en ansjovisfilets onder je arrabbiatasaus en je hebt meteen een puttanescasaus!
1
Hak de sjalotjes en de teentjes knoflook grof. Ontpit de rode peper en hak hem fijn. Hak alles in de beker van de hakmolen fijn met 1 el olijfolie.
2
Fruit deze bereiding 2 min. in een stoofpan met 5 el olijfolie en de arrabbiatakruiden (1 à 2 el, naar eigen smaak). Voeg de passata toe en laat 30 min. op een heel zacht vuurtje sudderen, zonder deksel.
3
Kook de spaghetti volgens de instructies op de verpakking.
4
Roer de koude boter onder de saus en breng verder op smaak. Schep er de spaghetti bij en meng. Serveer, besprenkel eventueel met een scheutje olijfolie en werk af met de geraspte parmigiano.
5
Tip: Meng kappertjes, zwarte olijven en ansjovisfilets onder je arrabbiatasaus en je hebt meteen een puttanescasaus!