1
Voor dit recept heb je droog brood nodig. Gebruik dus gerust een restje oud brood of droog je broodsneetjes lichtjes in de broodrooster!
2
Verwarm de room, haal de pan van het vuur en voeg de gehakte chocolade toe. Laat 2 min. rusten en meng met een klopper.
3
Verwarm de boter gelijktijdig in 2 grote braadpannen. Klop de eieren met de melk, dompel er de broodsneetjes in en bak ze in de braadpannen goudbruin. Bestuif ze met bloemsuiker en draai ze om, zodat ze lichtjes karamelliseren.
4
Snijd de bananen in schijfjes, verdeel ze over de wentelteefjes, besprenkel met een beetje chocoladesaus en serveer.
1
Voor dit recept heb je droog brood nodig. Gebruik dus gerust een restje oud brood of droog je broodsneetjes lichtjes in de broodrooster!
2
Verwarm de room, haal de pan van het vuur en voeg de gehakte chocolade toe. Laat 2 min. rusten en meng met een klopper.
3
Verwarm de boter gelijktijdig in 2 grote braadpannen. Klop de eieren met de melk, dompel er de broodsneetjes in en bak ze in de braadpannen goudbruin. Bestuif ze met bloemsuiker en draai ze om, zodat ze lichtjes karamelliseren.
4
Snijd de bananen in schijfjes, verdeel ze over de wentelteefjes, besprenkel met een beetje chocoladesaus en serveer.