1
Gril de spareribs kort aan de 2 kanten op de barbecue. Bedek 2 vellen aluminiumfolie telkens met een vel bakpapier en wikkel de spareribs in deze dubbele papillotten. Leg ze aan de buitenkanten van de barbecue en bak ze 1 u. Draai de papillotten af en toe om.
2
Snijd het vel van de tomaten lichtjes kruiselings in en dompel ze 30 s in een kookpot kokend water. Giet ze af, schil ze, ontpit ze en snijd ze in stukken. Verwarm de azijn, de suiker en de ontpitte halve rode peper. Laat 2 min. op een vrij hoog vuur inkoken. Voeg de tomaten toe, laat 5 min. op een vrij hoog vuur pruttelen, giet in een kom en laat afkoelen. Kruid met peper en zout.
3
Trek het vlees van de spareribs in stukjes. Snipper de lente-uitjes fijn.
4
Snijd de courgettes in lange plakjes en smeer in ze met olijfolie. Gril ze kort aan de 2 kanten op de barbecue. Kruid met peper en zout.
5
Snijd de broodjes in 2 en gril ze op de barbecue. Beleg de broodjes met de tomatensaus, pulled pork, gegrilde courgetteplakjes en lente-uitjes. Smakelijk!
1
Gril de spareribs kort aan de 2 kanten op de barbecue. Bedek 2 vellen aluminiumfolie telkens met een vel bakpapier en wikkel de spareribs in deze dubbele papillotten. Leg ze aan de buitenkanten van de barbecue en bak ze 1 u. Draai de papillotten af en toe om.
2
Snijd het vel van de tomaten lichtjes kruiselings in en dompel ze 30 s in een kookpot kokend water. Giet ze af, schil ze, ontpit ze en snijd ze in stukken. Verwarm de azijn, de suiker en de ontpitte halve rode peper. Laat 2 min. op een vrij hoog vuur inkoken. Voeg de tomaten toe, laat 5 min. op een vrij hoog vuur pruttelen, giet in een kom en laat afkoelen. Kruid met peper en zout.
3
Trek het vlees van de spareribs in stukjes. Snipper de lente-uitjes fijn.
4
Snijd de courgettes in lange plakjes en smeer in ze met olijfolie. Gril ze kort aan de 2 kanten op de barbecue. Kruid met peper en zout.
5
Snijd de broodjes in 2 en gril ze op de barbecue. Beleg de broodjes met de tomatensaus, pulled pork, gegrilde courgetteplakjes en lente-uitjes. Smakelijk!