⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Recept zoekresultatenZeewolf in papillot met grijze garnalen en kokkels
Delhaize logo

Zeewolf in papillot met grijze garnalen en kokkels

Zeewolf in papillot met grijze garnalen en kokkels
Makkelijk
> 60 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 400 g zeewolffilets
  • 100 g grijze garnalen
  • 500 g kokkels
  • 50 g gegrilde en gezouten cashewnoten
  • 2 dl kokosmelk
  • 1 bolle el rode currypasta
  • 1 el vissaus
  • 2 cm gember
  • 1 stengel citroengras
  • 8 takjes verse koriander
  • 1 el arachideolie
  • 1 limoen
  • 1/2 chilipeper
  • 400 g zeewolffilets
  • 100 g grijze garnalen
  • 500 g kokkels
  • 50 g gegrilde en gezouten cashewnoten
  • 2 dl kokosmelk
  • 1 bolle el rode currypasta
  • 1 el vissaus
  • 2 cm gember
  • 1 stengel citroengras
  • 8 takjes verse koriander
  • 1 el arachideolie
  • 1 limoen
  • 1/2 chilipeper

Begin met koken

: 20 min. + 10 min. kooktijd (+ 1u30 weektijd)
1
Laat de kokkels 30 min in koud gezouten water weken. Giet ze af en herhaal nog twee keer (1.30 u totale weektijd).
2
Verwarm de oven voor op 200°C.
3
Fruit de currypasta 2 min in een pan met de olie. Voeg de kokosmelk toe, meng goed en voeg dan de vissaus toe. Laat 2 min pruttelen.
4
Verwijder de twee buitenste lagen van het citroengras en snipper fijn. Snijd de gember, de limoen en het pepertje in plakjes.
5
Snijd 4 grote rechthoeken uit bakpapier, plooi ze in twee tot vierkanten. Schik een portie vis op elk vierkantje. Verdeel er de saus, de garnalen, de kokkels, het citroengras, de gember, de limoen en het pepertje over. Sluit de papillotten en schuif ze 10 min in de oven.
6
Mix de cashewnoten tot een poeder.
7
Open de papillotten. Bestrooi ze met een beetje cashewnotenpoeder, versier met koriander en dien op.
1
Laat de kokkels 30 min in koud gezouten water weken. Giet ze af en herhaal nog twee keer (1.30 u totale weektijd).
2
Verwarm de oven voor op 200°C.
3
Fruit de currypasta 2 min in een pan met de olie. Voeg de kokosmelk toe, meng goed en voeg dan de vissaus toe. Laat 2 min pruttelen.
4
Verwijder de twee buitenste lagen van het citroengras en snipper fijn. Snijd de gember, de limoen en het pepertje in plakjes.
5
Snijd 4 grote rechthoeken uit bakpapier, plooi ze in twee tot vierkanten. Schik een portie vis op elk vierkantje. Verdeel er de saus, de garnalen, de kokkels, het citroengras, de gember, de limoen en het pepertje over. Sluit de papillotten en schuif ze 10 min in de oven.
6
Mix de cashewnoten tot een poeder.
7
Open de papillotten. Bestrooi ze met een beetje cashewnotenpoeder, versier met koriander en dien op.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Gluten vrij
Moederdag,Romantisch diner
Lente,Zomer
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Wolf
400 g

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Nuoc mam saus
1 el

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Druivenpitolie
1 el

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Gekooktegrijze garnalen | Noordzee
Delhaize Gekooktegrijze garnalen | Noordzee
100 gr
6
29
Kokkels | Eigen nat
Vigilante Kokkels | Eigen nat
8 × 63 gr
3
99
Cashewnoten | Gezouten
Delhaize Cashewnoten | Gezouten
175 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
2
09
Koko | Melk | Bio
Delhaize Koko | Melk | Bio
20 cl
Bio
    2
    09
    Mild curry paste
    Patak's Mild curry paste
    165 gr
    2de tegen -50%
    2
    19
    Gember | Bio
    Delhaize Gember | Bio
    150 gr
    Bio
      1
      89
      Citroengras | Verpakt
      Delhaize Citroengras | Verpakt
      75 gr
      2
      29
      Kruiden | Koriander | Blaadjes
      Santa Maria Kruiden | Koriander | Blaadjes
      10 gr
      2
      95
      Limoen | 1 st
      Delhaize Limoen | 1 st
      1 st
      0
      59
      Rode pepers | Verpakt
      Delhaize Rode pepers | Verpakt
      50 gr
      1
      35
      Totaal:
      €53,65

      Maak je maaltijd compleet

      Ontdek de beste wijnen voor dit recept