Tot en met 11 september, geniet van gratis collect-kosten met de promocode COLBTS!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenZeewolf in papillot met grijze garnalen en kokkels
Delhaize logo

Zeewolf in papillot met grijze garnalen en kokkels

Zeewolf in papillot met grijze garnalen en kokkels
Makkelijk
> 60 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 400 g zeewolffilets
  • 100 g grijze garnalen
  • 500 g kokkels
  • 50 g gegrilde en gezouten cashewnoten
  • 2 dl kokosmelk
  • 1 bolle el rode currypasta
  • 1 el vissaus
  • 2 cm gember
  • 1 stengel citroengras
  • 8 takjes verse koriander
  • 1 el arachideolie
  • 1 limoen
  • 1/2 chilipeper
  • 400 g zeewolffilets
  • 100 g grijze garnalen
  • 500 g kokkels
  • 50 g gegrilde en gezouten cashewnoten
  • 2 dl kokosmelk
  • 1 bolle el rode currypasta
  • 1 el vissaus
  • 2 cm gember
  • 1 stengel citroengras
  • 8 takjes verse koriander
  • 1 el arachideolie
  • 1 limoen
  • 1/2 chilipeper

Begin met koken

: 20 min. + 10 min. kooktijd (+ 1u30 weektijd)
1
Laat de kokkels 30 min in koud gezouten water weken. Giet ze af en herhaal nog twee keer (1.30 u totale weektijd).
2
Verwarm de oven voor op 200°C.
3
Fruit de currypasta 2 min in een pan met de olie. Voeg de kokosmelk toe, meng goed en voeg dan de vissaus toe. Laat 2 min pruttelen.
4
Verwijder de twee buitenste lagen van het citroengras en snipper fijn. Snijd de gember, de limoen en het pepertje in plakjes.
5
Snijd 4 grote rechthoeken uit bakpapier, plooi ze in twee tot vierkanten. Schik een portie vis op elk vierkantje. Verdeel er de saus, de garnalen, de kokkels, het citroengras, de gember, de limoen en het pepertje over. Sluit de papillotten en schuif ze 10 min in de oven.
6
Mix de cashewnoten tot een poeder.
7
Open de papillotten. Bestrooi ze met een beetje cashewnotenpoeder, versier met koriander en dien op.
1
Laat de kokkels 30 min in koud gezouten water weken. Giet ze af en herhaal nog twee keer (1.30 u totale weektijd).
2
Verwarm de oven voor op 200°C.
3
Fruit de currypasta 2 min in een pan met de olie. Voeg de kokosmelk toe, meng goed en voeg dan de vissaus toe. Laat 2 min pruttelen.
4
Verwijder de twee buitenste lagen van het citroengras en snipper fijn. Snijd de gember, de limoen en het pepertje in plakjes.
5
Snijd 4 grote rechthoeken uit bakpapier, plooi ze in twee tot vierkanten. Schik een portie vis op elk vierkantje. Verdeel er de saus, de garnalen, de kokkels, het citroengras, de gember, de limoen en het pepertje over. Sluit de papillotten en schuif ze 10 min in de oven.
6
Mix de cashewnoten tot een poeder.
7
Open de papillotten. Bestrooi ze met een beetje cashewnotenpoeder, versier met koriander en dien op.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Gluten vrij
Moederdag,Romantisch diner
Lente,Zomer
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Wolf

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Nuoc mam saus

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Druivenpitolie

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Gekooktegrijze garnalen | Noordzee
Delhaize Gekooktegrijze garnalen | Noordzee
100 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
6
49
Vigilante Kokkels | Eigen nat

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Cashewnoten | Geroosterd
Delhaize Cashewnoten | Geroosterd
200 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
2
35
Koko | Melk | Bio
Delhaize Koko | Melk | Bio
20 cl
Bio
    2
    09
    Curry | Pasta | Rood
    Delhaize Curry | Pasta | Rood
    110 gr
    1
    59
    Gember | Bio
    Delhaize Gember | Bio
    150 gr
    Bio
      1
      89
      Citroengras | Verpakt
      Delhaize Citroengras | Verpakt
      75 gr
      2
      29
      Koriander | Verpakt
      Delhaize Koriander | Verpakt
      20 gr
      1
      55
      Limoen | 1 st
      Delhaize Limoen | 1 st
      1 st
      0
      59
      Rode pepers | Verpakt
      Delhaize Rode pepers | Verpakt
      50 gr
      1
      35
      Totaal:
      €52,11