1
Laat de kokkels 30 min in koud gezouten water weken. Giet ze af en herhaal nog twee keer (1.30 u totale weektijd).
2
Verwarm de oven voor op 200°C.
3
Fruit de currypasta 2 min in een pan met de olie. Voeg de kokosmelk toe, meng goed en voeg dan de vissaus toe. Laat 2 min pruttelen.
4
Verwijder de twee buitenste lagen van het citroengras en snipper fijn. Snijd de gember, de limoen en het pepertje in plakjes.
5
Snijd 4 grote rechthoeken uit bakpapier, plooi ze in twee tot vierkanten. Schik een portie vis op elk vierkantje. Verdeel er de saus, de garnalen, de kokkels, het citroengras, de gember, de limoen en het pepertje over. Sluit de papillotten en schuif ze 10 min in de oven.
6
Mix de cashewnoten tot een poeder.
7
Open de papillotten. Bestrooi ze met een beetje cashewnotenpoeder, versier met koriander en dien op.
1
Laat de kokkels 30 min in koud gezouten water weken. Giet ze af en herhaal nog twee keer (1.30 u totale weektijd).
2
Verwarm de oven voor op 200°C.
3
Fruit de currypasta 2 min in een pan met de olie. Voeg de kokosmelk toe, meng goed en voeg dan de vissaus toe. Laat 2 min pruttelen.
4
Verwijder de twee buitenste lagen van het citroengras en snipper fijn. Snijd de gember, de limoen en het pepertje in plakjes.
5
Snijd 4 grote rechthoeken uit bakpapier, plooi ze in twee tot vierkanten. Schik een portie vis op elk vierkantje. Verdeel er de saus, de garnalen, de kokkels, het citroengras, de gember, de limoen en het pepertje over. Sluit de papillotten en schuif ze 10 min in de oven.
6
Mix de cashewnoten tot een poeder.
7
Open de papillotten. Bestrooi ze met een beetje cashewnotenpoeder, versier met koriander en dien op.