1
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
2
Verspreid de sneetjes coppa over de met bakpapier beklede ovenplaat. Bak ze 5 à 10 min. (te controleren) tot ze krokant zijn. Laat ze op keukenpapier uitlekken.
3
Leg de asperges in een kookpot met lichtgezouten kokend water en giet ze na 3 min. koken af. Schrik ze onder koud water.
4
Meng 4/5 van de olijfolie, de geperste knoflook en de balsamicoazijn in een schotel. Leg er de visfilets in en bedek ze met de marinade. Haal ze eruit (bewaar de marinade!) en leg ze in een grote braadpan met antikleefbodem. Verwarm op hoog vuur, niet langer dan nodig, precies de tijd om ze aan beide zijden aan te bakken.
5
Stoof ondertussen de asperges in de rest van de olie in een braadpan op middelhoog vuur. Kruid met peper en zout.
6
Verdeel de asperges over de borden, leg er afwisselend de visfilets en de sneetjes coppa bovenop.
7
Doe de marinade in de braadpan van de vis, verwarm 30 sec. en giet een scheutje van deze saus op de borden.
1
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
2
Verspreid de sneetjes coppa over de met bakpapier beklede ovenplaat. Bak ze 5 à 10 min. (te controleren) tot ze krokant zijn. Laat ze op keukenpapier uitlekken.
3
Leg de asperges in een kookpot met lichtgezouten kokend water en giet ze na 3 min. koken af. Schrik ze onder koud water.
4
Meng 4/5 van de olijfolie, de geperste knoflook en de balsamicoazijn in een schotel. Leg er de visfilets in en bedek ze met de marinade. Haal ze eruit (bewaar de marinade!) en leg ze in een grote braadpan met antikleefbodem. Verwarm op hoog vuur, niet langer dan nodig, precies de tijd om ze aan beide zijden aan te bakken.
5
Stoof ondertussen de asperges in de rest van de olie in een braadpan op middelhoog vuur. Kruid met peper en zout.
6
Verdeel de asperges over de borden, leg er afwisselend de visfilets en de sneetjes coppa bovenop.
7
Doe de marinade in de braadpan van de vis, verwarm 30 sec. en giet een scheutje van deze saus op de borden.