⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Recept zoekresultatenRoodbaars in piperade
Delhaize logo
  • Roodbaars in piperade
    A

Roodbaars in piperade

Roodbaars in piperadeA
Makkelijk
30-60 min.
4/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • gemalen pili-pili
  • 1 teentje knoflook
  • 4 el olijfolie
  • 3 tomaten
  • 1 grote ui
  • gedroogde oregano en rozemarijn
  • 10 ontpitte zwarte olijven
  • 3 paprika’s: 1 rode, 1 gele, 1 groene
  • peper
  • 600 roodbaarsfilets
  • gemalen pili-pili
  • 1 teentje knoflook
  • 4 el olijfolie
  • 3 tomaten
  • 1 grote ui
  • gedroogde oregano en rozemarijn
  • 10 ontpitte zwarte olijven
  • 3 paprika’s: 1 rode, 1 gele, 1 groene
  • peper
  • 600 roodbaarsfilets

Begin met koken

1
Fruit de fijngesneden ui en paprika’s in 3 eetlepels olie in een sauteerpan op zacht vuur. Dek af en laat zacht stoven.
2
Pel ondertussen de tomaten, halveer ze en verwijder de zaadjes. Snij ze in grote blokjes en doe ze bij de paprika’s, evenals het geperste knoflookteentje, de oregano, de rozemarijen en de pili-pili. Kruid met peper en zout en laat nog 10 min. met deksel stoven op heel zacht vuur. Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
3
Smeer 4 individuele ovenschotels in met een beetje olie. Leg er de visfilets in, kruid met peper en zout. Bedek ze met de piperade, verdeel er de in ringetjes gesneden olijven over en bak 15 min. in de oven.
4
Serveer warm met een aardappelpuree met olijfolie of gewoon met lekker vers brood.
1
Fruit de fijngesneden ui en paprika’s in 3 eetlepels olie in een sauteerpan op zacht vuur. Dek af en laat zacht stoven.
2
Pel ondertussen de tomaten, halveer ze en verwijder de zaadjes. Snij ze in grote blokjes en doe ze bij de paprika’s, evenals het geperste knoflookteentje, de oregano, de rozemarijen en de pili-pili. Kruid met peper en zout en laat nog 10 min. met deksel stoven op heel zacht vuur. Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
3
Smeer 4 individuele ovenschotels in met een beetje olie. Leg er de visfilets in, kruid met peper en zout. Bedek ze met de piperade, verdeel er de in ringetjes gesneden olijven over en bak 15 min. in de oven.
4
Serveer warm met een aardappelpuree met olijfolie of gewoon met lekker vers brood.
Nutritionele informatie
A
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 322; energie (kCal): 77; vetten (g): 3,8; verzadigde vetten (g): 0,5; koolhydraten (g): 3,2; suikers (g): 2; vezels (g): 1,1; eiwitten (g): 7,2; zout (g): 0,2. Energie (kcal/portie): 323,48
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 322; energie (kCal): 77; vetten (g): 3,8; verzadigde vetten (g): 0,5; koolhydraten (g): 3,2; suikers (g): 2; vezels (g): 1,1; eiwitten (g): 7,2; zout (g): 0,2. Energie (kcal/portie): 323,48
Frans
Gluten vrij
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Groene peper
3

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Kruiden | Pili - Pili | Molen
Santa Maria Kruiden | Pili - Pili | Molen
37 gr
3
85
Smaaktrostomaten
Delhaize Smaaktrostomaten
450 gr
4
49
Kruiden | Oregano
Santa Maria Kruiden | Oregano
5 gr
2
95
Zwarte olijf
Delhaize Zwarte olijf
130 gr
2+1 gratis
2
99
Roodbaarsfilet
Delhaize Roodbaarsfilet
3 × +/- 220 gr
+/-€
5
28

Reeds in je keuken

Look | Netje | Bio
Delhaize Look | Netje | Bio
100 gr
Bio
    1
    29
    Olijfolie | Culinaire
    Delhaize Olijfolie | Culinaire
    50 cl
    5
    25
    Witte uien | Netje
    Delhaize Witte uien | Netje
    400 gr
    1
    69
    Peper | Groen | Gepekeld
    Delhaize Peper | Groen | Gepekeld
    60 gr
    1
    69
    Totaal:
    +/-€30,12