1
Halveer de patrijsfilets en bak ze goudbruin in de boter en de olie in een sauteerpan op een middelhoog vuur. Kruid met peper en zout.
2
Pers, ondertussen, het sap uit de sinaasappels, je hebt 30 cl nodig (voor 4 porties). Schil de mangoās en snijd ze in blokjes.
3
Leg de patrijsfilets op een bord en bak de mangoblokjes 2 min op een hevig vuur in dezelfde pan. Leg ze ook op het bord.
4
Giet het sinaasappelsap in de pan, roer de aanbaksels los, voeg de balsamicoazijn toe, de honing en het bindmiddel.
5
Breng al roerend (met de garde) aan de kook, voeg dan de rozemarijn toe.
6
Leg de patrijsfilets en de mangoblokjes in de saus en laat alles nog 1 min sudderen. Breng op smaak met peper en zout.
7
Dien meteen op. Serveer er basmatirijst bij of een mengeling van witte en wilde rijst.
1
Halveer de patrijsfilets en bak ze goudbruin in de boter en de olie in een sauteerpan op een middelhoog vuur. Kruid met peper en zout.
2
Pers, ondertussen, het sap uit de sinaasappels, je hebt 30 cl nodig (voor 4 porties). Schil de mangoās en snijd ze in blokjes.
3
Leg de patrijsfilets op een bord en bak de mangoblokjes 2 min op een hevig vuur in dezelfde pan. Leg ze ook op het bord.
4
Giet het sinaasappelsap in de pan, roer de aanbaksels los, voeg de balsamicoazijn toe, de honing en het bindmiddel.
5
Breng al roerend (met de garde) aan de kook, voeg dan de rozemarijn toe.
6
Leg de patrijsfilets en de mangoblokjes in de saus en laat alles nog 1 min sudderen. Breng op smaak met peper en zout.
7
Dien meteen op. Serveer er basmatirijst bij of een mengeling van witte en wilde rijst.