1
Pocheer de zalm in 1 l water met de in schijfjes gesneden halve citroen, het kruidentuiltje, de peperkorrels en een beetje zout. Haal de vis uit het kookvocht en laat hem afkoelen. Verwijder het vel en de grijze stukjes vlees.
2
Plet de zalm met een vork en voeg de mayonaise, de kappers, de eieren en de dille toe. Kruid met peper en zout.
3
Maak mooie rondjes brood met behulp van een uitsteekvorm en bak ze aan beide kanten goudgeel in een beetje olie.
4
Serveer de toast gegarneerd met de zalmmousse, versierd met een mespunt zalmforelkuit.
1
Pocheer de zalm in 1 l water met de in schijfjes gesneden halve citroen, het kruidentuiltje, de peperkorrels en een beetje zout. Haal de vis uit het kookvocht en laat hem afkoelen. Verwijder het vel en de grijze stukjes vlees.
2
Plet de zalm met een vork en voeg de mayonaise, de kappers, de eieren en de dille toe. Kruid met peper en zout.
3
Maak mooie rondjes brood met behulp van een uitsteekvorm en bak ze aan beide kanten goudgeel in een beetje olie.
4
Serveer de toast gegarneerd met de zalmmousse, versierd met een mespunt zalmforelkuit.