⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Recept zoekresultatenCrumble met roodbaars, venkel en courgette
Delhaize logo
  • Crumble met roodbaars, venkel en courgette
    A

Crumble met roodbaars, venkel en courgette

Crumble met roodbaars, venkel en courgetteA
Makkelijk
30-60 min.
4/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 500 g roodbaarsfilet
  • zout
  • peper
  • nootmuskaat
  • 2 e.l. olijfolie
  • 2 el boter
  • 25 g verse broodkruim
  • 50 g panko (Japans broodkruim)
  • 3 dl melk
  • 50 g parmezaan
  • 250 g ricotta
  • 4 aardappelen
  • 1 kruidentuiltje
  • 1 teentje knoflook
  • 1/2 ui
  • 1/2 venkel
  • 2 courgettes
  • 500 g roodbaarsfilet
  • zout
  • peper
  • nootmuskaat
  • 2 e.l. olijfolie
  • 2 el boter
  • 25 g verse broodkruim
  • 50 g panko (Japans broodkruim)
  • 3 dl melk
  • 50 g parmezaan
  • 250 g ricotta
  • 4 aardappelen
  • 1 kruidentuiltje
  • 1 teentje knoflook
  • 1/2 ui

Begin met koken

: 45 min
1
Was en snijd de courgettes en de venkel in plakjes. Zout en peper, bestrijk met olijfolie en laat grillen op een hete grillplaat of in een grillpan.
2
Was, schil en stoom de aardappelen.
3
Snijd de look en de ui in schijfjes. Fruit in de boter en doe het kruidentuiltje erbij. Voeg de melk, de parmezaan, de ricotta en de broodkruim toe en breng aan de kook. Haal het kruidentuiltje eruit en mix tot een mooie gladde saus. Kruid met nootmuskaat, zout en peper.
4
Verwarm de oven voor op 180°C.
5
Leg de gegrilde groenten en de vis in een gratineerschaal. Overgiet met de saus en bestrooi met panko.
6
Zet 25 min in de oven op 180°C.
7
Serveer met gestoomde aardappelen.
1
Was en snijd de courgettes en de venkel in plakjes. Zout en peper, bestrijk met olijfolie en laat grillen op een hete grillplaat of in een grillpan.
2
Was, schil en stoom de aardappelen.
3
Snijd de look en de ui in schijfjes. Fruit in de boter en doe het kruidentuiltje erbij. Voeg de melk, de parmezaan, de ricotta en de broodkruim toe en breng aan de kook. Haal het kruidentuiltje eruit en mix tot een mooie gladde saus. Kruid met nootmuskaat, zout en peper.
4
Verwarm de oven voor op 180°C.
5
Leg de gegrilde groenten en de vis in een gratineerschaal. Overgiet met de saus en bestrooi met panko.
6
Zet 25 min in de oven op 180°C.
7
Serveer met gestoomde aardappelen.
Nutritionele informatie
A
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 426; energie (kCal): 101; vetten (g): 4,1; verzadigde vetten (g): 1,9; koolhydraten (g): 9,6; suikers (g): 1,5; vezels (g): 1,8; eiwitten (g): 6; zout (g): 0,2. Energie (kcal/portie): 775,88
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 426; energie (kCal): 101; vetten (g): 4,1; verzadigde vetten (g): 1,9; koolhydraten (g): 9,6; suikers (g): 1,5; vezels (g): 1,8; eiwitten (g): 6; zout (g): 0,2. Energie (kcal/portie): 775,88
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Delhaize Courgette
1 st

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Roodbaarsfilet
Delhaize Roodbaarsfilet
3 × +/- 220 gr
+/-€
5
28
Kruiden | Muskaatnoot | Gemalen
Santa Maria Kruiden | Muskaatnoot | Gemalen
35 gr
4
99
Brood | Toast | Wit
Delhaize Brood | Toast | Wit
250 gr
0
99
Panko | Broodkruimels
Lobo Panko | Broodkruimels
200 gr
2
59
Parmigiano reggiano | BOB
Delhaize Parmigiano reggiano | BOB
100 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
2
49
Ricotta | Classico
Delhaize Ricotta | Classico
250 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
0
99
Aardappelen | Nicola
Delhaize Aardappelen | Nicola
1 kg
2
69
Kruiden | Kruidenbuiltje
Santa Maria Kruiden | Kruidenbuiltje
14 gr
5
59
Witte uien | Netje
Delhaize Witte uien | Netje
400 gr
1
69
Venkel
Delhaize Venkel
500 gr
1
79

Reeds in je keuken

Zeezout | Fijn | Jodium
Delhaize Zeezout | Fijn | Jodium
125 gr
0
69
Peper | Bollen | Zwart | Bio | Fairtrade
Oxfam Peper | Bollen | Zwart | Bio | Fairtrade
85 gr
Bio
    4
    25
    Olijfolie | Extra vierge
    Delhaize Olijfolie | Extra vierge
    50 cl
    5
    85
    Melkerijboter
    Delhaize Melkerijboter
    250 gr
    • little-lione.external.82792960.svg
    2
    25
    Melk | Halfvol | Zonder lactose
    Dilea Melk | Halfvol | Zonder lactose
    1 l
    2de tegen -50%
    2
    79
    Look | Netje | Bio
    Delhaize Look | Netje | Bio
    100 gr
    Bio
      1
      29
      Totaal:
      +/-€39,65