1
Voor de vinaigrette: bak alle pancetta (1,5 pak) krokant in een pan zonder vetstof. Versnipper 2/3 van de pancetta en voeg er olie en azijn aan toe. Kruid met peper en zout, en werk daarna af met de gehakte bieslook.
2
Voor de salade: stoom de erwtjes enkele minuten. Houd ze onder een kraan met koud water. Snijd de radijzen in fijne plakjes. Breek de chips.
3
Bak de gepelde scampi’s kort in een warme pan met olie. Kruid met peper en zout.
4
Meng de salade, de erwtjes, de chips, de radijzen, de pancetta en de preischeuten. Dien op met vinaigrette.
1
Voor de vinaigrette: bak alle pancetta (1,5 pak) krokant in een pan zonder vetstof. Versnipper 2/3 van de pancetta en voeg er olie en azijn aan toe. Kruid met peper en zout, en werk daarna af met de gehakte bieslook.
2
Voor de salade: stoom de erwtjes enkele minuten. Houd ze onder een kraan met koud water. Snijd de radijzen in fijne plakjes. Breek de chips.
3
Bak de gepelde scampi’s kort in een warme pan met olie. Kruid met peper en zout.
4
Meng de salade, de erwtjes, de chips, de radijzen, de pancetta en de preischeuten. Dien op met vinaigrette.