1
Verwarm de oven voor op 160°C. Bekleed een ronde bakvorm van 20 cm met bakpapier.
2
Meng de malse boter, de suiker, de olijfolie en het zout. Meng er de eieren en de helft van de bloem onder. Voeg de rest van de bloem toe. Giet er, al kloppend, beetje bij beetje het appelsap bij.
3
Giet het deeg in de bakvorm en verdeel er de druiven over (ze zullen tijdens het bakken stilaan in het deeg wegzakken). Schuif 50 min. in de oven.
4
Laat de cake in de bakvorm afkoelen en laat hem minstens 2 u in de koelkast rusten. Ontvorm de cake, bestuif hem met bloemsuiker en serveer op kamertemperatuur.
1
Verwarm de oven voor op 160°C. Bekleed een ronde bakvorm van 20 cm met bakpapier.
2
Meng de malse boter, de suiker, de olijfolie en het zout. Meng er de eieren en de helft van de bloem onder. Voeg de rest van de bloem toe. Giet er, al kloppend, beetje bij beetje het appelsap bij.
3
Giet het deeg in de bakvorm en verdeel er de druiven over (ze zullen tijdens het bakken stilaan in het deeg wegzakken). Schuif 50 min. in de oven.
4
Laat de cake in de bakvorm afkoelen en laat hem minstens 2 u in de koelkast rusten. Ontvorm de cake, bestuif hem met bloemsuiker en serveer op kamertemperatuur.