480 g gekookte witte cannellini bonen (uitgelekt gewicht)
bladpeterselie, fijngehakt
het sap van 1 citroen
2 teentjes geperste knoflook
1 e.l. olijfolie
in olijfolie gebakken croutons
2 el sesamolie
1 kl zachte paprikapoeder
zout
zwarte peper
480 g gekookte witte cannellini bonen (uitgelekt gewicht)
bladpeterselie, fijngehakt
het sap van 1 citroen
2 teentjes geperste knoflook
1 e.l. olijfolie
in olijfolie gebakken croutons
2 el sesamolie
1 kl zachte paprikapoeder
zout
zwarte peper
Begin met koken
1
Laat de witte bonen uitlekken, spoel ze grondig af met koud water en laat ze uitlekken.
2
Mix ze tot een fijne puree samen met de olijfolie en de sesamolie, de geperste lookteentjes, het citroensap, 1 kl paprikapoeder (zacht), zwarte peper en zout.
3
Versier met gehakte bladpeterselie en in olijfolie gebakken croutons. Serveer als voorgerecht of bij een mezze buffet.
1
Laat de witte bonen uitlekken, spoel ze grondig af met koud water en laat ze uitlekken.
2
Mix ze tot een fijne puree samen met de olijfolie en de sesamolie, de geperste lookteentjes, het citroensap, 1 kl paprikapoeder (zacht), zwarte peper en zout.
3
Versier met gehakte bladpeterselie en in olijfolie gebakken croutons. Serveer als voorgerecht of bij een mezze buffet.