1
Open de oesters en maak ze los.
2
Bestrooi 8 oesters met wat jonge ui en breng ze op smaak met olijfolie, witte wijnazijn, peper en zout. Werk af met een plukje kervel.
3
Bestrooi 8 oesters met sjalot en dille. Breng op smaak met rode wijnazijn en zwarte peper.
4
Bestrooi 8 oesters met koriander en Spaanse peper. Breng op smaak met sojasaus en citroensap.
5
Schik 2 oesters van elke soort op de borden.
1
Open de oesters en maak ze los.
2
Bestrooi 8 oesters met wat jonge ui en breng ze op smaak met olijfolie, witte wijnazijn, peper en zout. Werk af met een plukje kervel.
3
Bestrooi 8 oesters met sjalot en dille. Breng op smaak met rode wijnazijn en zwarte peper.
4
Bestrooi 8 oesters met koriander en Spaanse peper. Breng op smaak met sojasaus en citroensap.
5
Schik 2 oesters van elke soort op de borden.