1
Klop de eieren los in een bord. Kruid goed met peper en zout. Doe de bloem in een tweede bord en het paneermeel in een derde.
2
Snijd de fijne kalfslapjes in twee wanneer ze tamelijk groot zijn. Wentel ze eerst in de bloem en klop er het teveel aan bloem af. Wentel ze dan in de eieren en vervolgens in het paneermeel.
3
Verwarm een bodempje olie in een grote braadpan.
4
Bak er de kalfslapjes aan beide kanten goudbruin in op vrij hoog vuur. Laat ze vervolgens uitlekken op keukenpapier. Voeg tussen twee bakbeurten olie toe indien nodig.
5
Verdeel het vlees over de borden. Werk af met een schijfje citroen en leg daar een ansjovisfilet op. Serveer met een gemengde salade en verse pasta.
1
Klop de eieren los in een bord. Kruid goed met peper en zout. Doe de bloem in een tweede bord en het paneermeel in een derde.
2
Snijd de fijne kalfslapjes in twee wanneer ze tamelijk groot zijn. Wentel ze eerst in de bloem en klop er het teveel aan bloem af. Wentel ze dan in de eieren en vervolgens in het paneermeel.
3
Verwarm een bodempje olie in een grote braadpan.
4
Bak er de kalfslapjes aan beide kanten goudbruin in op vrij hoog vuur. Laat ze vervolgens uitlekken op keukenpapier. Voeg tussen twee bakbeurten olie toe indien nodig.
5
Verdeel het vlees over de borden. Werk af met een schijfje citroen en leg daar een ansjovisfilet op. Serveer met een gemengde salade en verse pasta.