1
Verwarm de oven voor op 150°C. Bekleed een bakplaat met bakpapier en schik er de sneden vleesbrood en de broodjes op. Bedek ze ook met bakpapier en zet gedurende 15 minuten in de oven.
2
Bak de aardappelen in de hete olijfolie. Voeg zout en peper toe.
3
Warm de gare groenten op in de microgolfoven.
4
Maak de ui schoon en snijd hem in dunne plakjes.
5
Meng in een kommetje yoghurt, mosterd en koolzaadolie. Kruid naar smaak met peper en zout.
6
Vouw de wraps open. Leg op elke wrap (of op de broodjes) een sneetje vleesbrood, een plakje kaas, een beetje sla, uiringen en een beetje van de saus. Vouw de wraps dicht, of bedek het geheel met een tweede sneetje brood, of vul de pitabroodjes.
7
Serveer met de groene groenten, de aardappeltjes en de rest van de saus.
1
Verwarm de oven voor op 150°C. Bekleed een bakplaat met bakpapier en schik er de sneden vleesbrood en de broodjes op. Bedek ze ook met bakpapier en zet gedurende 15 minuten in de oven.
2
Bak de aardappelen in de hete olijfolie. Voeg zout en peper toe.
3
Warm de gare groenten op in de microgolfoven.
4
Maak de ui schoon en snijd hem in dunne plakjes.
5
Meng in een kommetje yoghurt, mosterd en koolzaadolie. Kruid naar smaak met peper en zout.
6
Vouw de wraps open. Leg op elke wrap (of op de broodjes) een sneetje vleesbrood, een plakje kaas, een beetje sla, uiringen en een beetje van de saus. Vouw de wraps dicht, of bedek het geheel met een tweede sneetje brood, of vul de pitabroodjes.
7
Serveer met de groene groenten, de aardappeltjes en de rest van de saus.