1
Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de zalm in 4 porties, bekleed een ovenschaal met bakpapier en verdeel er de vis over. Meng de mosterd ‘L’Originale’ Maille met de honing en 2 el sojasaus. Smeer de zalm royaal in met dit glazuur en bak hem (naargelang de dikte van de filets) 10 à 12 min. in het bovenste deel van de oven.
2
Laat de linzen intussen uitlekken, spoel ze en doe ze in een slakom. Voeg de ontpitte tomaten in blokjes toe, de minikomkommers in staafjes, de gesnipperde halve rode ui en de grofgehakte peterselieblaadjes.
3
Meng de yoghurt met de mayonaise, 2 el sojasaus en peper.
4
Dresseer de linzensalade in de borden en besprenkel ze met een beetje sojadressing. Leg er de zalmfilets bovenop en bestrooi ze met een beetje fijngesneden dille. Voeg een citroenpartje toe en serveer met brood. Zet de rest van de dressing apart op tafel.
5
Tip: Vervang de bladpeterselie door munt en/of dille.
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de zalm in 4 porties, bekleed een ovenschaal met bakpapier en verdeel er de vis over. Meng de mosterd ‘L’Originale’ Maille met de honing en 2 el sojasaus. Smeer de zalm royaal in met dit glazuur en bak hem (naargelang de dikte van de filets) 10 à 12 min. in het bovenste deel van de oven.
2
Laat de linzen intussen uitlekken, spoel ze en doe ze in een slakom. Voeg de ontpitte tomaten in blokjes toe, de minikomkommers in staafjes, de gesnipperde halve rode ui en de grofgehakte peterselieblaadjes.
3
Meng de yoghurt met de mayonaise, 2 el sojasaus en peper.
4
Dresseer de linzensalade in de borden en besprenkel ze met een beetje sojadressing. Leg er de zalmfilets bovenop en bestrooi ze met een beetje fijngesneden dille. Voeg een citroenpartje toe en serveer met brood. Zet de rest van de dressing apart op tafel.
5
Tip: Vervang de bladpeterselie door munt en/of dille.