1
Warm de koolzaadolie op. Snipper 3 sneetjes Top filet Tour/Toer in fijne reepjes en schep ze in de hete olie (± 180°C). Voeg de fijngehakte teentjes knoflook toe en bak ze lichtjes goudbruin. Doe de paprika en de pilipili in een pot, overgiet met de warme olie en laat afkoelen.
2
Verwarm de oven voor op 230°C. Maak het deeg klaar en rol het uit volgens de instructies op de verpakking. Verdeel er de passata over, voeg de cheddar toe en de sneetjes Top filet Tour/Toer. Schuif 8 min. in de oven.
3
Hak de kruiden fijn. Meng ze met de olijfolie, de fijngehakte halve rode ui, de balsamicoazijn, peper en fleur de sel.
4
Besprenkel de pizza met een beetje pikante olie en chimichurri. Serveer en geef er eventueel een slaatje bij.
1
Warm de koolzaadolie op. Snipper 3 sneetjes Top filet Tour/Toer in fijne reepjes en schep ze in de hete olie (± 180°C). Voeg de fijngehakte teentjes knoflook toe en bak ze lichtjes goudbruin. Doe de paprika en de pilipili in een pot, overgiet met de warme olie en laat afkoelen.
2
Verwarm de oven voor op 230°C. Maak het deeg klaar en rol het uit volgens de instructies op de verpakking. Verdeel er de passata over, voeg de cheddar toe en de sneetjes Top filet Tour/Toer. Schuif 8 min. in de oven.
3
Hak de kruiden fijn. Meng ze met de olijfolie, de fijngehakte halve rode ui, de balsamicoazijn, peper en fleur de sel.
4
Besprenkel de pizza met een beetje pikante olie en chimichurri. Serveer en geef er eventueel een slaatje bij.