1
Giet 2 cl water in een steelpan, voeg 150 g frambozen toe, de tijm, de suiker, de olijfolie en zout. Laat 5 min. pruttelen, giet door een puntzeef en houd apart.
2
Snijd met een uitsteekring 4 cirkels uit de wrap. Bak ze in een braadpan met 2 el warme arachideolie goudbruin, tot ze krokant zijn. Laat op keukenpapier uitlekken.
3
Voeg indien nodig een beetje olie toe in de braadpan. Breng de zalm op smaak en bak hem op een vrij hoog vuur 2 min. aan de velkant goudbruin en 1 min. aan de anderekant: hij moet lekker knapperig zijn.
4
Snipper de halve rode ui heel fijn, trek de dille in plukjes en snijd de rest van de frambozen in 2.
5
Besmeer de krokante tostada’s met een beetje verse kaas. Verdeel er de zalm bovenop, werk af met de ui, de dille, de frambozen en een beetje vinaigrette. Kruid met peper en lichtjes met zout.
6
Serveer bij het aperitief en geef er de rest van de vinaigrette apart bij.
7
Tip: Haal de zalm minstens 30 min. op voorhand uit de koelkast voor een perfecte garing.
1
Giet 2 cl water in een steelpan, voeg 150 g frambozen toe, de tijm, de suiker, de olijfolie en zout. Laat 5 min. pruttelen, giet door een puntzeef en houd apart.
2
Snijd met een uitsteekring 4 cirkels uit de wrap. Bak ze in een braadpan met 2 el warme arachideolie goudbruin, tot ze krokant zijn. Laat op keukenpapier uitlekken.
3
Voeg indien nodig een beetje olie toe in de braadpan. Breng de zalm op smaak en bak hem op een vrij hoog vuur 2 min. aan de velkant goudbruin en 1 min. aan de anderekant: hij moet lekker knapperig zijn.
4
Snipper de halve rode ui heel fijn, trek de dille in plukjes en snijd de rest van de frambozen in 2.
5
Besmeer de krokante tostada’s met een beetje verse kaas. Verdeel er de zalm bovenop, werk af met de ui, de dille, de frambozen en een beetje vinaigrette. Kruid met peper en lichtjes met zout.
6
Serveer bij het aperitief en geef er de rest van de vinaigrette apart bij.
7
Tip: Haal de zalm minstens 30 min. op voorhand uit de koelkast voor een perfecte garing.