1
Kook altijd onder toezicht van een volwassene.
2
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
3
Smeer een ovenschotel lichtjes in met olie en leg de couscous op de bodem.
4
Snij de groenten in schijven en schik ze in de schotel: tegen elkaar in rijen, bijna rechtop. Bestrooi met de geperste knoflookteentjes, de Provençaalse kruiden, peper en zout.
5
Snij de feta in kleine blokjes en verdeel ze over de groenten. Overgiet alles met wat olijfolie. Bedek de schotel met aluminiumfolie en laat 45 min. in de oven bakken.
6
Verwijder de folie en bak nog 15 min. extra.
7
Prik ondertussen de chipolata- of merguezworsten in en bak ze goudbruin in een eetlepel olijfolie in een pan op een middelhoog vuur.
8
Serveer de tian met de worsten. Smakelijk!
1
Kook altijd onder toezicht van een volwassene.
2
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
3
Smeer een ovenschotel lichtjes in met olie en leg de couscous op de bodem.
4
Snij de groenten in schijven en schik ze in de schotel: tegen elkaar in rijen, bijna rechtop. Bestrooi met de geperste knoflookteentjes, de Provençaalse kruiden, peper en zout.
5
Snij de feta in kleine blokjes en verdeel ze over de groenten. Overgiet alles met wat olijfolie. Bedek de schotel met aluminiumfolie en laat 45 min. in de oven bakken.
6
Verwijder de folie en bak nog 15 min. extra.
7
Prik ondertussen de chipolata- of merguezworsten in en bak ze goudbruin in een eetlepel olijfolie in een pan op een middelhoog vuur.
8
Serveer de tian met de worsten. Smakelijk!