Tot en met 20 november, geniet van een korting tot €15 met de promocode DEALS!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenTian van groenten met couscous en gegrilde chipolataworsten
Delhaize logo
  • Tian van groenten met couscous en gegrilde chipolataworsten

Tian van groenten met couscous en gegrilde chipolataworsten

Tian van groenten met couscous en gegrilde chipolataworsten
Makkelijk
30-60 min.
4/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 8 chipolataworsten (of merguez)
  • 80 g couscous
  • 100 g feta
  • 1 kleine aubergine
  • 2 teentjes knoflook
  • olijfolie
  • 1 middelgrote courgette
  • peper
  • 1 el Provençaalse kruiden
  • 4 tomaten
  • 8 chipolataworsten (of merguez)
  • 80 g couscous
  • 100 g feta
  • 1 kleine aubergine
  • 2 teentjes knoflook
  • olijfolie
  • 1 middelgrote courgette
  • peper
  • 1 el Provençaalse kruiden
  • 4 tomaten

Begin met koken

1
Kook altijd onder toezicht van een volwassene.
2
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
3
Smeer een ovenschotel lichtjes in met olie en leg de couscous op de bodem.
4
Snij de groenten in schijven en schik ze in de schotel: tegen elkaar in rijen, bijna rechtop. Bestrooi met de geperste knoflookteentjes, de Provençaalse kruiden, peper en zout.
5
Snij de feta in kleine blokjes en verdeel ze over de groenten. Overgiet alles met wat olijfolie. Bedek de schotel met aluminiumfolie en laat 45 min. in de oven bakken.
6
Verwijder de folie en bak nog 15 min. extra.
7
Prik ondertussen de chipolata- of merguezworsten in en bak ze goudbruin in een eetlepel olijfolie in een pan op een middelhoog vuur.
8
Serveer de tian met de worsten. Smakelijk!
1
Kook altijd onder toezicht van een volwassene.
2
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
3
Smeer een ovenschotel lichtjes in met olie en leg de couscous op de bodem.
4
Snij de groenten in schijven en schik ze in de schotel: tegen elkaar in rijen, bijna rechtop. Bestrooi met de geperste knoflookteentjes, de Provençaalse kruiden, peper en zout.
5
Snij de feta in kleine blokjes en verdeel ze over de groenten. Overgiet alles met wat olijfolie. Bedek de schotel met aluminiumfolie en laat 45 min. in de oven bakken.
6
Verwijder de folie en bak nog 15 min. extra.
7
Prik ondertussen de chipolata- of merguezworsten in en bak ze goudbruin in een eetlepel olijfolie in een pan op een middelhoog vuur.
8
Serveer de tian met de worsten. Smakelijk!

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Frans
Kids
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Chipolota | Kip | Bio
Delhaize Chipolota | Kip | Bio
2 × +/- 350 gr
Bio
    +/-€
    7
    00
    Tarwegriesmeel
    Anco Tarwegriesmeel
    250 gr
    1
    05
    Feta | Bio
    Delhaize Feta | Bio
    150 gr
    Bio
      2
      59
      Aubergine
      Delhaize Aubergine
      1 st
      1
      25
      Courgette
      Delhaize Courgette
      1 st
      • little-lione.external.82792960.svg
      0
      99
      Kruiden | Fijne kruiden
      Santa Maria Kruiden | Fijne kruiden
      13 gr
      -10% voor 3
      3
      09
      Tomaten | San Marzano
      Delhaize Tomaten | San Marzano
      2 × 500 gr
      2
      79

      Reeds in je keuken

      Look | Netje | Bio
      Delhaize Look | Netje | Bio
      100 gr
      Bio
        1
        29
        Olijfolie | Culinaire
        Delhaize Olijfolie | Culinaire
        50 cl
        5
        25
        Kruiden | Peper | Mix
        Santa Maria Kruiden | Peper | Mix
        41 gr
        -10% voor 3
        4
        29
        Totaal:
        +/-€28,55