Tot en met 11 september, geniet van gratis collect-kosten met de promocode COLBTS!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenGroentetaart met verse geitenkaas
Delhaize logo
  • Groentetaart met verse geitenkaas
    A

Groentetaart met verse geitenkaas

Groentetaart met verse geitenkaasA
Makkelijk
30-60 min.
4/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 4 e.l. olijfolie
  • 1 rode paprika
  • 1 gele paprika
  • basilicum
  • 1 middelgrote courgette
  • 1 middelgrote aubergine
  • 1 teentje knoflook
  • 1 ui
  • 1 el Provençaalse kruiden
  • 120 g verse geitenkaas in rolletjes (ChevrArdennes)
  • peper
  • 2 el pesto
  • 1 vel kruimel- of pizzadeeg
  • 4 e.l. olijfolie
  • 1 rode paprika
  • 1 gele paprika
  • basilicum
  • 1 middelgrote courgette
  • 1 middelgrote aubergine
  • 1 teentje knoflook
  • 1 ui
  • 1 el Provençaalse kruiden
  • 120 g verse geitenkaas in rolletjes (ChevrArdennes)
  • peper
  • 2 el pesto
  • 1 vel kruimel- of pizzadeeg

Begin met koken

: Bereiding : 25 min - Baktijd : 25 min
1
Snipper de ui fijn. Snij de aubergine, de courgette en de paprika’s in blokjes. Pers het lookteentje. Doe de olie in een grote pan en bak er al deze groenten gedurende een tiental minuten in aan op vrij hoog vuur. Kruid met peper en een beetje zout.
2
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
3
Schik het gekozen deeg (op het bakpapier van de verpakking) in een grote taartvorm. Strijk de pesto uit op de bodem, verdeel er de groenten gelijkmatig over, bestrooi met de verkruimelde kaas en laat 15 min. in de oven bakken.
4
Neem de taart uit de vorm. Zet ze, met het bakpapier, op het ovenrooster en laat ze zo nog 10 min. in de oven verder bakken.
5
Serveer warm of koud met een salade.
1
Snipper de ui fijn. Snij de aubergine, de courgette en de paprika’s in blokjes. Pers het lookteentje. Doe de olie in een grote pan en bak er al deze groenten gedurende een tiental minuten in aan op vrij hoog vuur. Kruid met peper en een beetje zout.
2
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
3
Schik het gekozen deeg (op het bakpapier van de verpakking) in een grote taartvorm. Strijk de pesto uit op de bodem, verdeel er de groenten gelijkmatig over, bestrooi met de verkruimelde kaas en laat 15 min. in de oven bakken.
4
Neem de taart uit de vorm. Zet ze, met het bakpapier, op het ovenrooster en laat ze zo nog 10 min. in de oven verder bakken.
5
Serveer warm of koud met een salade.
Nutritionele informatie
A
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 405; energie (kCal): 98; vetten (g): 7,6; verzadigde vetten (g): 2,4; koolhydraten (g): 3,5; suikers (g): 2,5; vezels (g): 2,1; eiwitten (g): 2,9; zout (g): 0,1. Energie (kcal/portie): 287,34
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 405; energie (kCal): 98; vetten (g): 7,6; verzadigde vetten (g): 2,4; koolhydraten (g): 3,5; suikers (g): 2,5; vezels (g): 2,1; eiwitten (g): 2,9; zout (g): 0,1. Energie (kcal/portie): 287,34
Vegetarisch
Veggie - minder dan 3€
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Paprika | Rood
Delhaize Paprika | Rood
1 st
0
99
Paprika | Geel
Delhaize Paprika | Geel
1 st
1
19
Kruiden | Basilicum
Santa Maria Kruiden | Basilicum
10 gr
3
35
Courgette
Delhaize Courgette
1 st
0
99
Aubergine
Delhaize Aubergine
1 st
1
25
Gele uien | Verpakt | Bio
Delhaize Gele uien | Verpakt | Bio
1 kg
Bio
    2
    29
    ALBERT MÉNÈS Kruiden | Provencaalse kruiden
    35 gr
    -50% Online Only
    2
    04
    €4,09
    Geitenkaas
    ChèvrArdennes Geitenkaas
    120 gr
    2
    89
    Pesto | Rood
    Delhaize Pesto | Rood
    100 gr
    2
    99
    Kruimeldeeg | Vers
    Delhaize Kruimeldeeg | Vers
    230 gr
    • little-lione.external.82792960.svg
    0
    89

    Reeds in je keuken

    Olijfolie | Culinaire
    Delhaize Olijfolie | Culinaire
    50 cl
    • little-lione.external.82792960.svg
    5
    25
    Knoflook | Netje
    Delhaize Knoflook | Netje
    250 gr
    • little-lione.external.82792960.svg
    1
    59
    Kruiden | Peper | Wit | Gemalen | Bio
    Delhaize Kruiden | Peper | Wit | Gemalen | Bio
    45 gr
    Bio
      2
      89
      Totaal:
      €20,92