Productterugroeping:« Aardappelegratin met truffel van het merk Artagan »Lees meer >

Tot en met 13 november, geniet van gratis collect-kosten met de promocode COLFREE!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenPiratenpapillot
Delhaize logo
  • Piratenpapillot
    B

Piratenpapillot

PiratenpapillotB
Makkelijk
< 30 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 4 tomaten
  • 600 g zalmfilet (of andere vis naar keuze)
  • 200 g feta
  • 12 ontpitte, zwarte olijven
  • 4 e.l. olijfolie
  • 4 takjes dille
  • 2 takjes munt
  • peper
  • 4 tomaten
  • 600 g zalmfilet (of andere vis naar keuze)
  • 200 g feta
  • 12 ontpitte, zwarte olijven
  • 4 e.l. olijfolie
  • 4 takjes dille
  • 2 takjes munt
  • peper

Begin met koken

: 10 min. + 15 min. baktijd
1
Steek de barbecue aan of verwarm de oven voor op th. 6 (180°C). Snij 4 grote rechthoekige stukken uit aluminiumfolie of bakpapier en vouw ze in 2 om vierkanten te bekomen. Snij de zalmfilet in 4 porties en leg ze in het midden van de stukken folie. Kruid lichtjes met peper en zout.
2
Snij de fetakaas in kleine blokjes. Ontpit en snij de tomaten in blokjes. Snij de olijven in twee.
3
Verdeel deze ingrediënten over de 4 zalmpakketjes, voeg per portie 1 el olijfolie toe en bestrooi met de gehakte kruiden. Vouw de pakketjes dicht en bak ze 15 min. in de oven of op de barbecue. Serveer warm met brood of Griekse pasta.
1
Steek de barbecue aan of verwarm de oven voor op th. 6 (180°C). Snij 4 grote rechthoekige stukken uit aluminiumfolie of bakpapier en vouw ze in 2 om vierkanten te bekomen. Snij de zalmfilet in 4 porties en leg ze in het midden van de stukken folie. Kruid lichtjes met peper en zout.
2
Snij de fetakaas in kleine blokjes. Ontpit en snij de tomaten in blokjes. Snij de olijven in twee.
3
Verdeel deze ingrediënten over de 4 zalmpakketjes, voeg per portie 1 el olijfolie toe en bestrooi met de gehakte kruiden. Vouw de pakketjes dicht en bak ze 15 min. in de oven of op de barbecue. Serveer warm met brood of Griekse pasta.
Nutritionele informatie
B
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 665; energie (kCal): 160; vetten (g): 11,9; verzadigde vetten (g): 3,2; koolhydraten (g): 2,7; suikers (g): 1,5; vezels (g): 0,8; eiwitten (g): 10,5; zout (g): 0,5. Energie (kcal/portie): 599,68
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 665; energie (kCal): 160; vetten (g): 11,9; verzadigde vetten (g): 3,2; koolhydraten (g): 2,7; suikers (g): 1,5; vezels (g): 0,8; eiwitten (g): 10,5; zout (g): 0,5. Energie (kcal/portie): 599,68
Gluten vrij
Diner
Hoofdgerecht