1
Maak de granita: meng de gembersiroop en de sake in een grote schaal met platte bodem (zoals een ovenschaal of iets dergelijks) en laat 6 u in de diepvriezer opstijven.
2
Meng het sap van de limoenen, de olie met citroen, de harissa en zout. Snijd de doradefilets en de mango in kleine plakjes. Dresseer ze op de borden, besprenkel ze met de marinade en laat 10 min. rusten.
3
Bestrooi de borden met gesnipperde rode peper, korianderblaadjes, maanzaadjes en sesam.
4
Schraap de granité los met een vork, verdeel wat schilfers over elk bord en dien meteen op.
1
Maak de granita: meng de gembersiroop en de sake in een grote schaal met platte bodem (zoals een ovenschaal of iets dergelijks) en laat 6 u in de diepvriezer opstijven.
2
Meng het sap van de limoenen, de olie met citroen, de harissa en zout. Snijd de doradefilets en de mango in kleine plakjes. Dresseer ze op de borden, besprenkel ze met de marinade en laat 10 min. rusten.
3
Bestrooi de borden met gesnipperde rode peper, korianderblaadjes, maanzaadjes en sesam.
4
Schraap de granité los met een vork, verdeel wat schilfers over elk bord en dien meteen op.