Tot en met 20 november, geniet van een korting tot €15 met de promocode DEALS!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenKastanjepompoen met Zwisterse fondue en gebakken paddestoelen
Delhaize logo
  • Kastanjepompoen met Zwisterse fondue en gebakken paddestoelen
    A

Kastanjepompoen met Zwisterse fondue en gebakken paddestoelen

door Line Couvreur
Kastanjepompoen met Zwisterse fondue en gebakken paddestoelenA
Makkelijk
30-60 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 2 kleine kastanjepompoenen
  • 250 g bruine champignons
  • 200 g oesterzwammen
  • 150 g bospaddenstoelen
  • 4 takjes bladpeterselie
  • 1 fitness stokbrood om te bakken
  • 2 pakken (van 400 g) Fondue Swiss
  • 3 el olijfolie
  • peper
  • zout
  • 2 kleine kastanjepompoenen
  • 250 g bruine champignons
  • 200 g oesterzwammen
  • 150 g bospaddenstoelen
  • 4 takjes bladpeterselie
  • 1 fitness stokbrood om te bakken
  • 2 pakken (van 400 g) Fondue Swiss
  • 3 el olijfolie
  • peper
  • zout

Begin met koken

: 25 min. + 30 min. kooktijd
1
Verwarm de oven voor op 190°C. Snijd de kastanjepompoenen in 2 en verwijder de pitjes. Bedek een ovenplaat met bakpapier en leg er de halve pompoenen op, met de snijkant naar boven. Schuif ze ± 30 min. in de oven, tot je er gemakkelijk een mes in kunt prikken.
2
Maak de champignons met een borstel schoon (zonder ze nat te maken). Snijd de grootste in stukken en bak ze kort met de olijfolie en de gehakte peterselie. Kruid met peper en zout.
3
Maak de fondue volgens de instructies op de verpakking. Snijd het stokbrood in blokjes.
4
Verdeel de hete fondue over de halve (ook warme) kastanjepompoenen en dien meteen op, met de champignons en de croutons.
1
Verwarm de oven voor op 190°C. Snijd de kastanjepompoenen in 2 en verwijder de pitjes. Bedek een ovenplaat met bakpapier en leg er de halve pompoenen op, met de snijkant naar boven. Schuif ze ± 30 min. in de oven, tot je er gemakkelijk een mes in kunt prikken.
2
Maak de champignons met een borstel schoon (zonder ze nat te maken). Snijd de grootste in stukken en bak ze kort met de olijfolie en de gehakte peterselie. Kruid met peper en zout.
3
Maak de fondue volgens de instructies op de verpakking. Snijd het stokbrood in blokjes.
4
Verdeel de hete fondue over de halve (ook warme) kastanjepompoenen en dien meteen op, met de champignons en de croutons.
Nutritionele informatie
A
Per 100 g: Energie: 104 kcal - Vetten: 5,4 g - Koolhydraten: 7,5 g - Vezels: 1,2 g - Eiwitten: 5 g
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100 g: Energie: 104 kcal - Vetten: 5,4 g - Koolhydraten: 7,5 g - Vezels: 1,2 g - Eiwitten: 5 g
Vegetarisch
Herfst
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Portobello | Belgisch
Delhaize Portobello | Belgisch
1 st
2+1 gratis
2
19
oesterzwammen | Belgisch | Bio
Delhaize oesterzwammen | Belgisch | Bio
200 gr
2+1 gratis
Bio
    2
    99
    Kruiden | Peterselie
    Santa Maria Kruiden | Peterselie
    8 gr
    -10% voor 3
    2
    95
    Witte stokbroden
    Delhaize Witte stokbroden
    300 gr
    • little-lione.external.82792960.svg
    0
    65

    Reeds in je keuken

    Olijfolie | Culinaire
    Delhaize Olijfolie | Culinaire
    50 cl
    5
    25
    Kruiden | Peper | Mix
    Santa Maria Kruiden | Peper | Mix
    41 gr
    -10% voor 3
    4
    29
    Kruiden | Zout | Berg | Molen
    Santa Maria Kruiden | Zout | Berg | Molen
    140 gr
    -10% voor 3
    6
    35
    Totaal:
    €8,78