Tot en met 20 november, geniet van een korting tot €15 met de promocode DEALS!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenTagliatelle en konijnenbout met leffe en rozemarijn
Delhaize logo
  • Tagliatelle en konijnenbout met leffe en rozemarijn

Tagliatelle en konijnenbout met leffe en rozemarijn

Tagliatelle en konijnenbout met leffe en rozemarijn
Makkelijk
30-60 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 4 konijnenbouten
  • 1 fles leffe
  • 1 wortel
  • 1 ui
  • 1 selder
  • 1 el boter
  • 1 teentje knoflook
  • 1 el honing
  • 1/2 l kippenbouillon (water + bouillon)
  • 1/2 dl room
  • 1 el bloem
  • 8 g tagliatelle
  • 1 potje rozemarijn
  • 1 potje basilicum
  • peper
  • zout
  • 4 konijnenbouten
  • 1 fles leffe
  • 1 wortel
  • 1 ui
  • 1 selder
  • 1 el boter
  • 1 teentje knoflook
  • 1 el honing
  • 1/2 l kippenbouillon (water + bouillon)
  • 1/2 dl room
  • 1 el bloem
  • 8 g tagliatelle
  • 1 potje rozemarijn
  • 1 potje basilicum
  • peper

Begin met koken

1
Kruid de bouten met peper en zout en strijk ze in met bloem. Laat ze kleuren in boter. Fruit de fijngehakte ui, wortel en selder in dezelfde pan en karamelliseer met de honing.
2
Voeg alles samen in een kookpot, voeg look, rozemarijn, Leffe en bouillon toe en laat zo’n 30 à 40 minuten inkoken. Haal het konijn uit de kookpot en zeef de groenten. Laat de jus inkoken tot sausdikte.
3
Haal het vlees van het bot. Kook de pasta al dente.
4
Warm de saus op met de room, de groenten, het konijn en de pasta. Versier met enkele basilicumblaadjes.
1
Kruid de bouten met peper en zout en strijk ze in met bloem. Laat ze kleuren in boter. Fruit de fijngehakte ui, wortel en selder in dezelfde pan en karamelliseer met de honing.
2
Voeg alles samen in een kookpot, voeg look, rozemarijn, Leffe en bouillon toe en laat zo’n 30 à 40 minuten inkoken. Haal het konijn uit de kookpot en zeef de groenten. Laat de jus inkoken tot sausdikte.
3
Haal het vlees van het bot. Kook de pasta al dente.
4
Warm de saus op met de room, de groenten, het konijn en de pasta. Versier met enkele basilicumblaadjes.
Nutritionele informatie
Energie: 700 kcal

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vaderdag
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Delhaize Groene selder | Verpakt
1 st

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Geheel | Konijn | Park
Delhaize Geheel | Konijn | Park
3 × +/- 1,5 kg
+/-€
18
74
Abdijbier | Blond | 6,6% alc | Fles
Leffe Abdijbier | Blond | 6,6% alc | Fles
4 x 33 cl
  • recycle.external.f9bb4cad.svg
4
75
Wortelen | Extra fijn
Hak Wortelen | Extra fijn
215 gr
2de tegen -50%
1
85
Witte uien | Netje
Delhaize Witte uien | Netje
400 gr
1
69
Lookbol | Netje
Delhaize Lookbol | Netje
75 gr
1
79
Honing | Bloemen | Squeeze
Delhaize Honing | Bloemen | Squeeze
350 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
2
19
Bouillon met laag zoutgehalte   | Kip |  108 g
Knorr Bouillon met laag zoutgehalte | Kip | 108 g
109 gr
3+1 gratis
2
69
Room | Lichte | 15% 20cl
Dilea Room | Lichte | 15% 20cl
20 cl
3
05
Tagliatelle | Bio
Delhaize Tagliatelle | Bio
250 gr
Bio
    2
    49
    Kruiden | Rozemarijn
    Santa Maria Kruiden | Rozemarijn
    21 gr
    -10% voor 3
    2
    95
    Kruiden | Basilicum
    Santa Maria Kruiden | Basilicum
    10 gr
    -10% voor 3
    3
    35

    Reeds in je keuken

    Melkerijboter
    Delhaize Melkerijboter
    250 gr
    • little-lione.external.82792960.svg
    2
    25
    Tarwebloem
    Delhaize Tarwebloem
    1 kg
    • little-lione.external.82792960.svg
    0
    35
    Kruiden | Peper | Smaakvol
    Santa Maria Kruiden | Peper | Smaakvol
    35 gr
    -10% voor 3
    4
    29
    Kruiden | Zout | Berg | Molen
    Santa Maria Kruiden | Zout | Berg | Molen
    140 gr
    -10% voor 3
    6
    35
    Totaal:
    +/-€83,02