⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Recept zoekresultatenSpiegelei met parmaham
Delhaize logo
  • Spiegelei met parmaham
    D

Spiegelei met parmaham

Spiegelei met parmahamD
Makkelijk
< 30 min.
2/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 150 g bio erwten
  • 4 eieren
  • 1 handvol postelein
  • 50 g geraspte parmezaan
  • 4 sneden Parmaham
  • 1 el boter
  • peper
  • zout
  • 150 g bio erwten
  • 4 eieren
  • 1 handvol postelein
  • 50 g geraspte parmezaan
  • 4 sneden Parmaham
  • 1 el boter
  • peper
  • zout

Begin met koken

: 15 min.
1
Zet een antikleefpan op het vuur. Voeg de boter toe en kruid met peper en zout.
2
Plaats een dresseerring in de pan, breek er het ei in en laat het bakken. Voeg vervolgens de erwten in de pan om ze op te warmen.
3
Verwijder de ring en plaats het ei voorzichtig op een bord. Voeg de erwten en de parmaham toe. Werk af met een beetje postelein en parmezaan.
4
Herhaal deze handelingen 4 keer.
5
Dien het gerecht warm op met krokant brood. Perfect voor een brunch of een kleine maaltijd.
1
Zet een antikleefpan op het vuur. Voeg de boter toe en kruid met peper en zout.
2
Plaats een dresseerring in de pan, breek er het ei in en laat het bakken. Voeg vervolgens de erwten in de pan om ze op te warmen.
3
Verwijder de ring en plaats het ei voorzichtig op een bord. Voeg de erwten en de parmaham toe. Werk af met een beetje postelein en parmezaan.
4
Herhaal deze handelingen 4 keer.
5
Dien het gerecht warm op met krokant brood. Perfect voor een brunch of een kleine maaltijd.
Nutritionele informatie
D
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 741; energie (kCal): 178; vetten (g): 11,7; verzadigde vetten (g): 5,3; koolhydraten (g): 3,6; suikers (g): 0,6; vezels (g): 1,8; eiwitten (g): 14,1; zout (g): 1,4. Energie (kcal/portie): 232,82
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 741; energie (kCal): 178; vetten (g): 11,7; verzadigde vetten (g): 5,3; koolhydraten (g): 3,6; suikers (g): 0,6; vezels (g): 1,8; eiwitten (g): 14,1; zout (g): 1,4. Energie (kcal/portie): 232,82
Gluten vrij
Pasen
Brunch
Lunch