⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Recept zoekresultatenStoofvlees op z'n Italiaans 
Delhaize logo
  • Stoofvlees op z'n Italiaans 

Stoofvlees op z'n Italiaans 

Stoofvlees op z'n Italiaans 
Makkelijk
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 800 g extra mager stoofvlees
  • 2 stengels selder
  • 250 g wortelen
  • 1 rode paprika
  • 1 ui
  • 2 teentjes look
  • 2 blikken (van 400 g) tomatenblokjes
  • 15 g boter
  • 4 el olijfolie
  • 2 vleesbouillonblokjes
  • 1 kruidentuiltje
  • Peper
  • Zout
  • 800 g extra mager stoofvlees
  • 2 stengels selder
  • 250 g wortelen
  • 1 rode paprika
  • 1 ui
  • 2 teentjes look
  • 2 blikken (van 400 g) tomatenblokjes
  • 15 g boter
  • 4 el olijfolie
  • 2 vleesbouillonblokjes
  • 1 kruidentuiltje
  • Peper
  • Zout

Begin met koken

1
Fruit 1 gesnipperde ui en 2 knoflookteentjes op een zacht vuurtje in een braadpan (cocotte) met 3 el olijfolie.  
2
Bak 800 g extra mager stoofvlees in een grote pan op een hoog vuur met 15 g boter en 1 el olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.  
3
Doe 2 blikjes van 400 g tomatenblokjes in de braadpan, samen met 3 dl water, 2 verkruimelde blokjes vleesbouillon, 1 bouquet garni en het vlees. Blus de pan waarin je het vlees hebt gebakken met 1 dl water en giet dit in de braadpan. Roer goed en laat gedurende 1 uur op een laag vuurtje sudderen, zonder deksel.  
4
Snijd 250 g wortelen en 1 rode paprika (zonder de zaadjes) in blokjes. Snijd 2 stengels selderij fijn. Doe alles in de braadpan en laat nog 30 min. verdergaren met het deksel erop.
5
Kruid naar wens en serveer warm, met pasta. 
1
Fruit 1 gesnipperde ui en 2 knoflookteentjes op een zacht vuurtje in een braadpan (cocotte) met 3 el olijfolie.  
2
Bak 800 g extra mager stoofvlees in een grote pan op een hoog vuur met 15 g boter en 1 el olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.  
3
Doe 2 blikjes van 400 g tomatenblokjes in de braadpan, samen met 3 dl water, 2 verkruimelde blokjes vleesbouillon, 1 bouquet garni en het vlees. Blus de pan waarin je het vlees hebt gebakken met 1 dl water en giet dit in de braadpan. Roer goed en laat gedurende 1 uur op een laag vuurtje sudderen, zonder deksel.  
4
Snijd 250 g wortelen en 1 rode paprika (zonder de zaadjes) in blokjes. Snijd 2 stengels selderij fijn. Doe alles in de braadpan en laat nog 30 min. verdergaren met het deksel erop.
5
Kruid naar wens en serveer warm, met pasta. 

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Groene selder | Verpakt
Delhaize Groene selder | Verpakt
1 st
1
55
Gestoomde worteltjes
* Gestoomde worteltjes
250 gr
2
99
Paprika | Rood
Delhaize Paprika | Rood
1 st
0
99
Gesneden ajuinen
Delhaize Gesneden ajuinen
600 gr
  • frozen.external.af58c8a6.svg
1
45
Verse look
Delhaize Verse look
140 gr
2
29
Tomatenpulp | Basilicum
Delhaize Tomatenpulp | Basilicum
400 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
0
79
Bouillon | Rund | Vetarm
365 Bouillon | Rund | Vetarm
120 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
0
46
Kruidentuiltje | Verpakt
Delhaize Kruidentuiltje | Verpakt
20 gr
1
75

Reeds in je keuken

Boter | Gezouten
Paysan Breton Boter | Gezouten
125 gr
2
39
Olijfolie | Culinaire
Delhaize Olijfolie | Culinaire
50 cl
5
25
Peper | Groen | Gepekeld
Delhaize Peper | Groen | Gepekeld
60 gr
1
69
Zeezout | Fijn | Jodium
Delhaize Zeezout | Fijn | Jodium
125 gr
0
69
Totaal:
€12,27