1
Breng een grote kookpot met gezouten water aan de kook en bereid 500 g tortelloni met ricotta en spinazie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Fruit 2 geperste knoflookteentjes, 1 el gedroogde oregano en 1 fijngesneden sjalot gedurende 2 min. op een laag vuurtje in een grote sauteerpan met 8 el olijfolie. Voeg 750 g gehalveerde kerstomaatjes toe en bak ze 5 min. op een hoog vuur tot ze zacht worden en hun sap afgeven. Kruid naar wens.
3
Doe de uitgelekte tortelloni in de sauteerpan en meng goed. Bestrooi met ½ bosje gehakte basilicum en 50 g fijngehakte geroosterde hazelnoten en dien onmiddellijk op.
1
Breng een grote kookpot met gezouten water aan de kook en bereid 500 g tortelloni met ricotta en spinazie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Fruit 2 geperste knoflookteentjes, 1 el gedroogde oregano en 1 fijngesneden sjalot gedurende 2 min. op een laag vuurtje in een grote sauteerpan met 8 el olijfolie. Voeg 750 g gehalveerde kerstomaatjes toe en bak ze 5 min. op een hoog vuur tot ze zacht worden en hun sap afgeven. Kruid naar wens.
3
Doe de uitgelekte tortelloni in de sauteerpan en meng goed. Bestrooi met ½ bosje gehakte basilicum en 50 g fijngehakte geroosterde hazelnoten en dien onmiddellijk op.