⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Recept zoekresultatenCurry van kabeljauw met kokosmelk
Delhaize logo
  • Curry van kabeljauw met kokosmelk

Curry van kabeljauw met kokosmelk

Curry van kabeljauw met kokosmelk
Makkelijk
< 30 min.
4/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 600 g kabeljauwfilets
  • 250 g kerstomaten
  • 1/2 bussel koriander
  • 250 g basmatirijst
  • 4 dl kokosmelk
  • 4 el olijfolie
  • 2 el curry
  • 1 paksoi
  • 1 ui
  • 1 limoen
  • Peper
  • zout
  • 600 g kabeljauwfilets
  • 250 g kerstomaten
  • 1/2 bussel koriander
  • 250 g basmatirijst
  • 4 dl kokosmelk
  • 4 el olijfolie
  • 2 el curry
  • 1 paksoi
  • 1 ui
  • 1 limoen
  • Peper
  • zout

Begin met koken

1
Verwijder de groene uiteinden van de paksoi en leg ze apart. Snijd de witte stengels in grote stukken en bak ze samen met de gesnipperde ui in een sauteerpan met olijfolie. Dek af en laat 10 min. sudderen op een laag vuurtje.  
2
Bestrooi met curry, roer 1 min. en voeg dan de gehalveerde kerstomaatjes en de gehakte groene stukken paksoi toe. Bak 2 min. op een hoog vuur en voeg dan de kokosmelk, wat limoensap (naar smaak) en peper en zout toe. Laat 5 min. sudderen op een zacht vuurtje. 
3
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. 
4
Snijd de vis in stukken en breng op smaak met peper en zout. Leg de stukken vis op de groenten, dek af en laat 2 min. sudderen. Haal de pan van het vuur en laat nog 5 min. rusten met het deksel erop. 
5
Voeg de gehakte koriander toe en dien op samen met de rijst. Leg er ook een paar partjes limoen bij. 
1
Verwijder de groene uiteinden van de paksoi en leg ze apart. Snijd de witte stengels in grote stukken en bak ze samen met de gesnipperde ui in een sauteerpan met olijfolie. Dek af en laat 10 min. sudderen op een laag vuurtje.  
2
Bestrooi met curry, roer 1 min. en voeg dan de gehalveerde kerstomaatjes en de gehakte groene stukken paksoi toe. Bak 2 min. op een hoog vuur en voeg dan de kokosmelk, wat limoensap (naar smaak) en peper en zout toe. Laat 5 min. sudderen op een zacht vuurtje. 
3
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. 
4
Snijd de vis in stukken en breng op smaak met peper en zout. Leg de stukken vis op de groenten, dek af en laat 2 min. sudderen. Haal de pan van het vuur en laat nog 5 min. rusten met het deksel erop. 
5
Voeg de gehakte koriander toe en dien op samen met de rijst. Leg er ook een paar partjes limoen bij. 

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Delhaize Koriander | Verpakt
20 gr

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Kabeljauwfilet | IJsland
Delhaize Kabeljauwfilet | IJsland
2 × +/- 330 gr
+/-€
8
08
Kerstomaten | Rood
Delhaize Kerstomaten | Rood
250 gr
3 voor €5
1
99
Rijst | Basmati | Kookbuiltje
Bosto Rijst | Basmati | Kookbuiltje
4 x 75 gr
2
35
Kokosmelk
Delhaize Kokosmelk
40 cl
  • little-lione.external.82792960.svg
0
95
Saus | Curry | Tandoori
Patak's Saus | Curry | Tandoori
450 gr
2de tegen -50%
2
79
Paksoi
Delhaize Paksoi
1 st
1
79
Gesneden ajuinen
Delhaize Gesneden ajuinen
600 gr
  • frozen.external.af58c8a6.svg
1
45
Limoen | 1 st
Delhaize Limoen | 1 st
1 st
0
59

Reeds in je keuken

Olijfolie | Culinaire
Delhaize Olijfolie | Culinaire
50 cl
5
25
Peper | Groen | Gepekeld
Delhaize Peper | Groen | Gepekeld
60 gr
1
69
Zeezout | Fijn | Jodium
Delhaize Zeezout | Fijn | Jodium
125 gr
0
69
Totaal:
+/-€28,07