1
Verwijder de groene uiteinden van de paksoi en leg ze apart. Snijd de witte stengels in grote stukken en bak ze samen met de gesnipperde ui in een sauteerpan met olijfolie. Dek af en laat 10 min. sudderen op een laag vuurtje.
2
Bestrooi met curry, roer 1 min. en voeg dan de gehalveerde kerstomaatjes en de gehakte groene stukken paksoi toe. Bak 2 min. op een hoog vuur en voeg dan de kokosmelk, wat limoensap (naar smaak) en peper en zout toe. Laat 5 min. sudderen op een zacht vuurtje.
3
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4
Snijd de vis in stukken en breng op smaak met peper en zout. Leg de stukken vis op de groenten, dek af en laat 2 min. sudderen. Haal de pan van het vuur en laat nog 5 min. rusten met het deksel erop.
5
Voeg de gehakte koriander toe en dien op samen met de rijst. Leg er ook een paar partjes limoen bij.
1
Verwijder de groene uiteinden van de paksoi en leg ze apart. Snijd de witte stengels in grote stukken en bak ze samen met de gesnipperde ui in een sauteerpan met olijfolie. Dek af en laat 10 min. sudderen op een laag vuurtje.
2
Bestrooi met curry, roer 1 min. en voeg dan de gehalveerde kerstomaatjes en de gehakte groene stukken paksoi toe. Bak 2 min. op een hoog vuur en voeg dan de kokosmelk, wat limoensap (naar smaak) en peper en zout toe. Laat 5 min. sudderen op een zacht vuurtje.
3
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4
Snijd de vis in stukken en breng op smaak met peper en zout. Leg de stukken vis op de groenten, dek af en laat 2 min. sudderen. Haal de pan van het vuur en laat nog 5 min. rusten met het deksel erop.
5
Voeg de gehakte koriander toe en dien op samen met de rijst. Leg er ook een paar partjes limoen bij.