1
Snijd het vlees in sneetjes van 1,5 cm dikte. Schroei ze op een hoog vuur dicht, in een stoofpan met de olijfolie. Kruid met peper, met zout en schep het vlees op een bord.
2
Fruit de gehakte uien 5 min. op een zacht vuurtje in dezelfde pan. Voeg de geperste teentjes knoflook en de tijm toe. Meng 2 min., bestuif met bloem, meng nog 1 min. en giet er de witte wijn bij. Meng goed en laat voor de helft inkoken. Voeg de hele kerstomaten toe, het verkruimelde bouillonblokje, 2,5 dl warm water en het vlees. Zet het deksel op de pan en laat 40 min. op een zacht vuurtje sudderen.
3
Kook de tagliatelle volgens de instructies op de verpakking.
4
Schep de olijven in de stoofpan, breng verder op smaak en laat nog 2 min. pruttelen.
5
Dien heel warm op, met de tagliatelle.
1
Snijd het vlees in sneetjes van 1,5 cm dikte. Schroei ze op een hoog vuur dicht, in een stoofpan met de olijfolie. Kruid met peper, met zout en schep het vlees op een bord.
2
Fruit de gehakte uien 5 min. op een zacht vuurtje in dezelfde pan. Voeg de geperste teentjes knoflook en de tijm toe. Meng 2 min., bestuif met bloem, meng nog 1 min. en giet er de witte wijn bij. Meng goed en laat voor de helft inkoken. Voeg de hele kerstomaten toe, het verkruimelde bouillonblokje, 2,5 dl warm water en het vlees. Zet het deksel op de pan en laat 40 min. op een zacht vuurtje sudderen.
3
Kook de tagliatelle volgens de instructies op de verpakking.
4
Schep de olijven in de stoofpan, breng verder op smaak en laat nog 2 min. pruttelen.
5
Dien heel warm op, met de tagliatelle.