Tot en met 20 november, geniet van een korting tot €15 met de promocode DEALS!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenStoofpotje van drie soorten vlees
Delhaize logo
  • Stoofpotje van drie soorten vlees
    A

Stoofpotje van drie soorten vlees

Stoofpotje van drie soorten vleesA
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
6 porties
  • 1 kg vastkokende aardappelen (nettogewicht, geschild)
  • 1 kruidentuiltje
  • 1/2 cl droge witte wijn
  • 2 uien
  • 3 teentjes knoflook
  • 1 kl komijnpoeder
  • 2 kruidnagels
  • 2 preiwitten
  • 500 g lamsschouder (in blokjes)
  • 2 el boter
  • 500 g extra mager runderstoofvlees
  • 500 g varkensgebraad
  • 1 blokje vleesbouillon
  • zout
  • 1 kg vastkokende aardappelen (nettogewicht, geschild)
  • 1 kruidentuiltje
  • 1/2 cl droge witte wijn
  • 2 uien
  • 3 teentjes knoflook
  • 1 kl komijnpoeder
  • 2 kruidnagels
  • 2 preiwitten
  • 500 g lamsschouder (in blokjes)
  • 2 el boter
  • 500 g extra mager runderstoofvlees
  • 500 g varkensgebraad
  • 1 blokje vleesbouillon
  • zout

Begin met koken

: 30 min + 2 uur gaartijd
1
Laat de boter smelten in een grote gietijzeren stoofpot. Bak er de gehakte uien en de geperste lookteentjes in aan. Dek af en laat zachtjes fruiten.
2
Snij de 3 soorten vlees en de geschilde aardappelen in grote blokjes. Snij de preiwitten in stukken van 5 cm.
3
Verdeel de helft van de aardappelen over de bodem van de stoofpot, kruid met peper en zout en bedek met het vlees. Voeg eerst peper en zout toe, dan de preiwitten en vervolgens de resterende aardappelen. Doe er de wijn bij en 37,5 cl water. Voeg het verkruimelde bouillonblokje toe, de komijn, de kruidnagels en het kruidentuiltje. Breng langzaam aan de kook.
4
Verwarm ondertussen de oven voor op th. 5/6 – 160°C.
5
Zet het deksel op de stoofpot en zet in de oven. Reken 2 uur gaartijd.
6
Serveer heel warm.
1
Laat de boter smelten in een grote gietijzeren stoofpot. Bak er de gehakte uien en de geperste lookteentjes in aan. Dek af en laat zachtjes fruiten.
2
Snij de 3 soorten vlees en de geschilde aardappelen in grote blokjes. Snij de preiwitten in stukken van 5 cm.
3
Verdeel de helft van de aardappelen over de bodem van de stoofpot, kruid met peper en zout en bedek met het vlees. Voeg eerst peper en zout toe, dan de preiwitten en vervolgens de resterende aardappelen. Doe er de wijn bij en 37,5 cl water. Voeg het verkruimelde bouillonblokje toe, de komijn, de kruidnagels en het kruidentuiltje. Breng langzaam aan de kook.
4
Verwarm ondertussen de oven voor op th. 5/6 – 160°C.
5
Zet het deksel op de stoofpot en zet in de oven. Reken 2 uur gaartijd.
6
Serveer heel warm.
Nutritionele informatie
A
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 440; energie (kCal): 105; vetten (g): 3,7; verzadigde vetten (g): 1,7; koolhydraten (g): 5,2; suikers (g): 0,7; vezels (g): 0,9; eiwitten (g): 11,2; zout (g): 0,3. Energie (kcal/portie): 546
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 440; energie (kCal): 105; vetten (g): 3,7; verzadigde vetten (g): 1,7; koolhydraten (g): 5,2; suikers (g): 0,7; vezels (g): 0,9; eiwitten (g): 11,2; zout (g): 0,3. Energie (kcal/portie): 546
Gluten vrij
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 6 personen

Toon:

Rundvlees
500 g

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Bloemige Aardappelen | Primeur
Delhaize Bloemige Aardappelen | Primeur
2 kg
1+1 gratis
4
69
Kruiden | Kruidenbuiltje
Santa Maria Kruiden | Kruidenbuiltje
14 gr
-10% voor 3
5
59
Somontano | Chardonnay
Vinas Del Vero Somontano | Chardonnay
37,5 cl
2+1 gratis
3
99
Witte uien | Netje
Delhaize Witte uien | Netje
400 gr
1
69
Kruiden | Komijn
Santa Maria Kruiden | Komijn
33 gr
-10% voor 3
3
49
Kruiden | Kruidnagel
Santa Maria Kruiden | Kruidnagel
24 gr
-10% voor 3
5
89
Prei | Fijngesneden
Delhaize Prei | Fijngesneden
300 gr
1
69
schenkel | Lam | Celtic
Delhaize schenkel | Lam | Celtic
+/- 550 gr
+/-€
10
44
Ardens gebraad | Gekruid | Varken
Delhaize Ardens gebraad | Gekruid | Varken
+/- 850 gr
+/-€
11
89
Bouillon | Vlees | 12 Bouillonblokjes
Knorr Bouillon | Vlees | 12 Bouillonblokjes
12 x 11 gr
3+1 gratis
1
99

Reeds in je keuken

Verse look
Delhaize Verse look
2 × 140 gr
2
29
Melkerijboter
Delhaize Melkerijboter
250 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
2
25
Kruiden | Zout | Berg | Molen
Santa Maria Kruiden | Zout | Berg | Molen
140 gr
-10% voor 3
6
35
Totaal:
+/-€51,35