1
Op de vooravond van de bereiding : laat de droge bonen in koud water weken.
2
Schil alle groenten en snij ze in blokjes, partjes of ringen, afhankelijk van de soort.
3
Doe ze in een grote kookpot en voeg koud water toe tot ze net onder staan. Voeg de uitgelekte bonen toe, het geperste knoflookteentje, de verkruimelde bouillonblokes en het kruidentuiltje. Breng aan de kook en laat onder gesloten deksel 35 min zacht koken.
4
Voeg de tarwekorrels toe en laat nog 10 min sudderen. Breng op smaak en serveer heel warm.
1
Op de vooravond van de bereiding : laat de droge bonen in koud water weken.
2
Schil alle groenten en snij ze in blokjes, partjes of ringen, afhankelijk van de soort.
3
Doe ze in een grote kookpot en voeg koud water toe tot ze net onder staan. Voeg de uitgelekte bonen toe, het geperste knoflookteentje, de verkruimelde bouillonblokes en het kruidentuiltje. Breng aan de kook en laat onder gesloten deksel 35 min zacht koken.
4
Voeg de tarwekorrels toe en laat nog 10 min sudderen. Breng op smaak en serveer heel warm.