Recept zoekresultatenVarkenshaasje en in de oven geroosterde pompoen met esdoornsiroop, boulgour met kruiden
Recept zoekresultatenVarkenshaasje en in de oven geroosterde pompoen met esdoornsiroop, boulgour met kruiden
Delhaize logo
  • Varkenshaasje en in de oven geroosterde pompoen met esdoornsiroop, boulgour met kruiden

Varkenshaasje en in de oven geroosterde pompoen met esdoornsiroop, boulgour met kruiden

Varkenshaasje en in de oven geroosterde pompoen met esdoornsiroop, boulgour met kruiden
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
6 porties
  • 200 g Bio boulgour
  • boter
  • 8 el esdoornsiroop
  • 1 snuifje gemalen pili-pili
  • 1 kl geraspte citroenschil
  • 6 teentjes knoflook
  • 4 e.l. olijfolie
  • 800 g pompoen (nettogewicht, geschild)
  • 6 takjes platte peterselie
  • 1 afgestreken kl gemalen koriander
  • 1 bosje lente-ui
  • 1 grote ui
  • peper
  • 2 varkenshaasjes (ong. 500 g/stuk)
  • 1 vetarm visbouillonblokje
  • 200 g Bio boulgour
  • boter
  • 8 el esdoornsiroop
  • 1 snuifje gemalen pili-pili
  • 1 kl geraspte citroenschil
  • 6 teentjes knoflook
  • 4 e.l. olijfolie
  • 800 g pompoen (nettogewicht, geschild)
  • 6 takjes platte peterselie
  • 1 afgestreken kl gemalen koriander
  • 1 bosje lente-ui
  • 1 grote ui
  • peper
  • 2 varkenshaasjes (ong. 500 g/stuk)
  • 1 vetarm visbouillonblokje