⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Recept zoekresultatenSteakreepjes Stroganoff
Delhaize logo
  • Steakreepjes Stroganoff

Steakreepjes Stroganoff

Steakreepjes Stroganoff
Makkelijk
< 30 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 1 g boter
  • 2 e.l. olijfolie
  • 5 cl cognac
  • 30 cl lichte verse room
  • 2 el Engelse saus
  • 250 g Parijse champignons
  • 2 el gehakte peterselie
  • 70 g tomatenpuree
  • 800 g steak
  • cayennepeper
  • peper
  • 1 g boter
  • 2 e.l. olijfolie
  • 5 cl cognac
  • 30 cl lichte verse room
  • 2 el Engelse saus
  • 250 g Parijse champignons
  • 2 el gehakte peterselie
  • 70 g tomatenpuree
  • 800 g steak
  • cayennepeper
  • peper

Begin met koken

: 15 min
1
Snij de champignons in plakjes en bak ze in 1 eetlepel olie in een braadpan tot al het vrijgekomen vocht verdampt is. Voeg peper en zout toe.
2
Verwarm ondertussen de boter en 1 eetlepel olie in een sauteuse. Snij de steaks in reepjes en bak ze snel goudbruin op hoog vuur. Verlaag dan het vuur en voeg de cognac toe. Laat volledig inkoken, kruid met peper en zout.
3
Voeg de room toe, de tomatenpuree, de Engelse saus en cayennepeper naar eigen smaak. Meng goed en voeg de champignons toe. Zet een deksel op de pan en laat 5 min. op zacht vuur sudderen.
4
Bestrooi met gehakte peterselie en serveer warm met frietjes.
1
Snij de champignons in plakjes en bak ze in 1 eetlepel olie in een braadpan tot al het vrijgekomen vocht verdampt is. Voeg peper en zout toe.
2
Verwarm ondertussen de boter en 1 eetlepel olie in een sauteuse. Snij de steaks in reepjes en bak ze snel goudbruin op hoog vuur. Verlaag dan het vuur en voeg de cognac toe. Laat volledig inkoken, kruid met peper en zout.
3
Voeg de room toe, de tomatenpuree, de Engelse saus en cayennepeper naar eigen smaak. Meng goed en voeg de champignons toe. Zet een deksel op de pan en laat 5 min. op zacht vuur sudderen.
4
Bestrooi met gehakte peterselie en serveer warm met frietjes.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Gluten vrij
Vaderdag
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Rundvlees
800 g

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

VS | 40% alc. | Franse cognac
Bisquit Dubouché VS | 40% alc. | Franse cognac
70 cl
1 = -10% | 2 = -15%
39
99
Room 20%
Delhaize Room 20%
2 × 25 cl
  • little-lione.external.82792960.svg
0
94
Saus | Worcester
Lea & Perrins Saus | Worcester
15 cl
3
39
Witte champignons | Belgisch
Delhaize Witte champignons | Belgisch
250 gr
1
49
Bladpeterselie | Verpakt
Delhaize Bladpeterselie | Verpakt
100 gr
1
49
Tomatenpuree | Dubbel geconcentreerd
Cirio Tomatenpuree | Dubbel geconcentreerd
4 x 70 gr
3
85
Kruiden | Peper | Cayenne | Gemalen
Delhaize Kruiden | Peper | Cayenne | Gemalen
40 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
0
69

Reeds in je keuken

Boter | Zacht
Paysan Breton Boter | Zacht
125 gr
2
39
Olijfolie | Culinaire
Delhaize Olijfolie | Culinaire
50 cl
5
25
Peper | Groen | Gepekeld
Delhaize Peper | Groen | Gepekeld
60 gr
1
69
Totaal:
€52,78

Mis geen enkel voordeel

Ontdek exclusieve voordelen. Log in.