1
Snij de champignons in plakjes en bak ze in 1 eetlepel olie in een braadpan tot al het vrijgekomen vocht verdampt is. Voeg peper en zout toe.
2
Verwarm ondertussen de boter en 1 eetlepel olie in een sauteuse. Snij de steaks in reepjes en bak ze snel goudbruin op hoog vuur. Verlaag dan het vuur en voeg de cognac toe. Laat volledig inkoken, kruid met peper en zout.
3
Voeg de room toe, de tomatenpuree, de Engelse saus en cayennepeper naar eigen smaak. Meng goed en voeg de champignons toe. Zet een deksel op de pan en laat 5 min. op zacht vuur sudderen.
4
Bestrooi met gehakte peterselie en serveer warm met frietjes.
1
Snij de champignons in plakjes en bak ze in 1 eetlepel olie in een braadpan tot al het vrijgekomen vocht verdampt is. Voeg peper en zout toe.
2
Verwarm ondertussen de boter en 1 eetlepel olie in een sauteuse. Snij de steaks in reepjes en bak ze snel goudbruin op hoog vuur. Verlaag dan het vuur en voeg de cognac toe. Laat volledig inkoken, kruid met peper en zout.
3
Voeg de room toe, de tomatenpuree, de Engelse saus en cayennepeper naar eigen smaak. Meng goed en voeg de champignons toe. Zet een deksel op de pan en laat 5 min. op zacht vuur sudderen.
4
Bestrooi met gehakte peterselie en serveer warm met frietjes.