1
Kook de spaghetti volgens de instructies op de verpakking.
2
Bak intussen de kipblokjes op een vrij hoog vuur goudbruin in een braadpan, met de helft van de olijfolie en met de kipkruiden.
3
Snijd de courgettes in blokjes en fruit ze op een vrij hoog vuur in een andere braadpan, met de rest van de olijfolie, de marjolein, de komijn, peper en zout. Bak de courgetteblokjes niet te lang, zo blijven ze lekker krokant.
4
Houd wat kookwater van de pasta apart en giet ze af. Doe ze opnieuw in de pan, maar zet ze niet terug op het vuur. Meng de pasta met de helft van de ricotta en een beetje kookwater (1 à 2 pollepels, naar eigen smaak). Roer er ook de courgetteblokjes en de kip onder. Breng verder op smaak.
5
Dien heel warm op en verdeel de rest van de ricotta over de borden. Werk af met kervelplukjes en geraspte citroenzeste.
1
Kook de spaghetti volgens de instructies op de verpakking.
2
Bak intussen de kipblokjes op een vrij hoog vuur goudbruin in een braadpan, met de helft van de olijfolie en met de kipkruiden.
3
Snijd de courgettes in blokjes en fruit ze op een vrij hoog vuur in een andere braadpan, met de rest van de olijfolie, de marjolein, de komijn, peper en zout. Bak de courgetteblokjes niet te lang, zo blijven ze lekker krokant.
4
Houd wat kookwater van de pasta apart en giet ze af. Doe ze opnieuw in de pan, maar zet ze niet terug op het vuur. Meng de pasta met de helft van de ricotta en een beetje kookwater (1 à 2 pollepels, naar eigen smaak). Roer er ook de courgetteblokjes en de kip onder. Breng verder op smaak.
5
Dien heel warm op en verdeel de rest van de ricotta over de borden. Werk af met kervelplukjes en geraspte citroenzeste.