1
Maak de tapenade: houd 8 takjes waterkers apart en doe de rest in de beker van de mixer. Mix de waterkers met het geperste teentje knoflook en alle andere ingrediënten tot een homogene tapenade.
2
Snijd het vruchtvlees van de avocado’s in heel fijne plakjes.
3
Klop de eieren met de amandeldrink, peper en zout. Verwarm de olijfolie in een grote braadpan, giet er het mengsel in en laat de omelet mooi vlak stollen. Schuif de omelet op een plank en snijd ze in repen.
4
Warm de tortilla’s lichtjes op volgens de instructies op de verpakking, zodat ze zachter worden. Besmeer ze met de tapenade, leg er de omeletreepjes bovenop en voeg de gerookte zalm toe. Bedek met de avocado, werk af met de waterkerstakjes en bestrooi met een beetje geraspte citroenzeste. Breng op smaak met enkele draaien van de Chili Explosion-kruidenmolen, bestrooi met sesamzaadjes, rol strak op en snijd in 2.
5
Tast meteen toe! Wil je de wraps meenemen op je wandeltocht? Pak ze dan goed in en bewaar ze in de koelkast.
1
Maak de tapenade: houd 8 takjes waterkers apart en doe de rest in de beker van de mixer. Mix de waterkers met het geperste teentje knoflook en alle andere ingrediënten tot een homogene tapenade.
2
Snijd het vruchtvlees van de avocado’s in heel fijne plakjes.
3
Klop de eieren met de amandeldrink, peper en zout. Verwarm de olijfolie in een grote braadpan, giet er het mengsel in en laat de omelet mooi vlak stollen. Schuif de omelet op een plank en snijd ze in repen.
4
Warm de tortilla’s lichtjes op volgens de instructies op de verpakking, zodat ze zachter worden. Besmeer ze met de tapenade, leg er de omeletreepjes bovenop en voeg de gerookte zalm toe. Bedek met de avocado, werk af met de waterkerstakjes en bestrooi met een beetje geraspte citroenzeste. Breng op smaak met enkele draaien van de Chili Explosion-kruidenmolen, bestrooi met sesamzaadjes, rol strak op en snijd in 2.
5
Tast meteen toe! Wil je de wraps meenemen op je wandeltocht? Pak ze dan goed in en bewaar ze in de koelkast.