Tot en met 20 november, geniet van een korting tot €15 met de promocode DEALS!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenSkillet chocoladecookie met gezouten karamelijs
Delhaize logo
  • Skillet chocoladecookie met gezouten karamelijs
    E

Skillet chocoladecookie met gezouten karamelijs

door Jeroen De Pauw
Skillet chocoladecookie met gezouten karamelijsE
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
8 porties
  • 1 ei
  • 175 g zelfrijzende bloem
  • 5 dl roomijs met gezouten karamel
  • 120 g bruine suiker
  • 150 g pure chocolade Callets
  • 125 g boter
  • zout
  • 1 ei
  • 175 g zelfrijzende bloem
  • 5 dl roomijs met gezouten karamel
  • 120 g bruine suiker
  • 150 g pure chocolade Callets
  • 125 g boter
  • zout

Begin met koken

: 15 min. + 15 min. kooktijd
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Doe de malse boter in een slakom en meng hem met het ei, de bloem, de suiker en het zout tot een homogeen deeg. Roer er de chocoladestukjes onder. Verdeel de bereiding over 4 kleine gietijzeren braadpannen van 14 cm diameter, om de cookies te sharen, of in 8 individuele braadpannen van 8 à 10 cm diameter. Schuif ± 15 min. in de oven (± 12 min. voor het kleine formaat): de kern moet zacht blijven.
2
Dien warm op, met een bolletje ijs.
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Doe de malse boter in een slakom en meng hem met het ei, de bloem, de suiker en het zout tot een homogeen deeg. Roer er de chocoladestukjes onder. Verdeel de bereiding over 4 kleine gietijzeren braadpannen van 14 cm diameter, om de cookies te sharen, of in 8 individuele braadpannen van 8 à 10 cm diameter. Schuif ± 15 min. in de oven (± 12 min. voor het kleine formaat): de kern moet zacht blijven.
2
Dien warm op, met een bolletje ijs.
Nutritionele informatie
E
Per 100 g: Energie: 381 kcal - Vetten: 22,1 g - Koolhydraten: 39,4 g - Vezels: 2,1 g - Eiwitten: 5,2 g
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100 g: Energie: 381 kcal - Vetten: 22,1 g - Koolhydraten: 39,4 g - Vezels: 2,1 g - Eiwitten: 5,2 g
Amerikaans
Vegetarisch
Eindejaar
Dessert

Ingrediënten voor 8 personen

Toon:

Eieren | Bruine | Medium
Delhaize Eieren | Bruine | Medium
4 st
1
69
Tarwebloem
Delhaize Tarwebloem
1 kg
  • little-lione.external.82792960.svg
0
35
Salted Caramel | Roomijs
Häagen-Dazs Salted Caramel | Roomijs
2 × 46 cl
  • frozen.external.af58c8a6.svg
6
79
Suiker | Bruin | Kandijsmaak
Delhaize Suiker | Bruin | Kandijsmaak
500 gr
1
59
Pralines | Pure Chocolade | 70% | BIO
Côte d'Or Pralines | Pure Chocolade | 70% | BIO
180 gr
Bio
    6
    65
    Boter | Gezouten
    Paysan Breton Boter | Gezouten
    125 gr
    2
    39

    Reeds in je keuken

    Kruiden | Zout | Berg | Molen
    Santa Maria Kruiden | Zout | Berg | Molen
    140 gr
    -10% voor 3
    6
    35
    Totaal:
    €26,25