1
Verwarm de oven voor op 180°C. Verwarm het water in een steelpan, met de boter in stukken en een snuf zout. Voeg, zodra de boter gesmolten is, de bloem in 1 keer toe en meng op een heel zacht vuurtje met een houten lepel, tot het deeg een bol vormt die van de bodem loskomt. Doe het deeg in een slakom en voeg de eieren één voor één toe, terwijl je telkens krachtig mengt. Het deeg moet soepel zijn, maar niet vloeibaar.
2
Bedek een ovenplaat met bakpapier. Doe het deeg in een spuitzak met gladde tuit en spuit, op voldoende afstand van elkaar, deegbolletjes ter grootte van een walnoot op de ovenplaat. Bak ze 15 min. in de oven en laat ze op een rooster afkoelen.
3
Meng de verse kaas met 6 gehakte takjes basilicum, fijngeraspte citroenzeste en sap van de citroen (naar eigen smaak). Voeg 150 g grijze garnalen toe en breng verder op smaak. Doe de bereiding in een spuitzak en vul er de gehalveerde soesjes mee. Werk de bovenkant af met een beetje kaas, de rest van de grijze garnalen en kleine basilicumblaadjes.
4
Serveer bij het aperitief of als voorgerecht, met een kleine salade.
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Verwarm het water in een steelpan, met de boter in stukken en een snuf zout. Voeg, zodra de boter gesmolten is, de bloem in 1 keer toe en meng op een heel zacht vuurtje met een houten lepel, tot het deeg een bol vormt die van de bodem loskomt. Doe het deeg in een slakom en voeg de eieren één voor één toe, terwijl je telkens krachtig mengt. Het deeg moet soepel zijn, maar niet vloeibaar.
2
Bedek een ovenplaat met bakpapier. Doe het deeg in een spuitzak met gladde tuit en spuit, op voldoende afstand van elkaar, deegbolletjes ter grootte van een walnoot op de ovenplaat. Bak ze 15 min. in de oven en laat ze op een rooster afkoelen.
3
Meng de verse kaas met 6 gehakte takjes basilicum, fijngeraspte citroenzeste en sap van de citroen (naar eigen smaak). Voeg 150 g grijze garnalen toe en breng verder op smaak. Doe de bereiding in een spuitzak en vul er de gehalveerde soesjes mee. Werk de bovenkant af met een beetje kaas, de rest van de grijze garnalen en kleine basilicumblaadjes.
4
Serveer bij het aperitief of als voorgerecht, met een kleine salade.