1
Plet de chips tot grove kruimels en doe ze in een diep bord. Klop de eieren los in een tweede diep bord en doe de bloem in een derde bord.
2
Snijd de vis in porties, haal ze door de bloem en tik het overschot eraf. Haal de vis dan door de eieren en ten slotte door de chips. (Heb je tijd? Dek de vis af en laat 30 min. in de koelkast rusten, zo wordt het paneermeel harder).
3
Verwarm de olie in een grote braadpan. Bak de vis 5 min. per kant goudbruin, op een matig vuurtje.
4
Hak de augurken en de uitjes kort in de hakmolen, zonder ze volledig te vermalen. Doe ze in een kom, voeg de mayonaise toe, enkele gehakte takjes waterkers en de kappertjes.
5
Laat de vis op keukenpapier uitlekken. Serveer met de saus, de rest van de waterkers en een citroenpartje. Geef er puree bij, aardappelwedges of je lievelingsbijgerecht.
1
Plet de chips tot grove kruimels en doe ze in een diep bord. Klop de eieren los in een tweede diep bord en doe de bloem in een derde bord.
2
Snijd de vis in porties, haal ze door de bloem en tik het overschot eraf. Haal de vis dan door de eieren en ten slotte door de chips. (Heb je tijd? Dek de vis af en laat 30 min. in de koelkast rusten, zo wordt het paneermeel harder).
3
Verwarm de olie in een grote braadpan. Bak de vis 5 min. per kant goudbruin, op een matig vuurtje.
4
Hak de augurken en de uitjes kort in de hakmolen, zonder ze volledig te vermalen. Doe ze in een kom, voeg de mayonaise toe, enkele gehakte takjes waterkers en de kappertjes.
5
Laat de vis op keukenpapier uitlekken. Serveer met de saus, de rest van de waterkers en een citroenpartje. Geef er puree bij, aardappelwedges of je lievelingsbijgerecht.