1
Pel de look en de ui en hak grof. Laat aanstoven in een grote pan met een eetlepel olijfolie en de geplette look.
2
look. Voeg vervolgens de in stukken gesneden tomaten (verwijder de te harde kern) en de witte wijn toe.
3
Laat sudderen met de takjes tijm en oregano tot de tomaten zacht worden. Laat de olijven uitlekken en snij in schijfjes.
4
Voeg de saus toe. Doe er vervolgens de uitgelekte kappertjes en tonijn bij.
5
Laat 4 minuten op een zacht vuurtje koken en roer regelmatig. Dien op met de al dente pasta en versier met verse basilicum.
1
Pel de look en de ui en hak grof. Laat aanstoven in een grote pan met een eetlepel olijfolie en de geplette look.
2
look. Voeg vervolgens de in stukken gesneden tomaten (verwijder de te harde kern) en de witte wijn toe.
3
Laat sudderen met de takjes tijm en oregano tot de tomaten zacht worden. Laat de olijven uitlekken en snij in schijfjes.
4
Voeg de saus toe. Doe er vervolgens de uitgelekte kappertjes en tonijn bij.
5
Laat 4 minuten op een zacht vuurtje koken en roer regelmatig. Dien op met de al dente pasta en versier met verse basilicum.