1
Verhit een pan met antiaanbaklaag zonder vetstof. Als ze warm is, de bodem van de pan bestrooien met de kaas. Een minuut laten bakken, vervolgens met een houten lepel mengen tot een soort van knapperig paneermeel. Doe in een bord en laat afkoelen.
2
Pel de ui(en) en hak deze in schijfjes. Schil de courgette(s), verwijder de pitten en snij in blokjes. Snij de tomaten in blokjes en verwijder daarbij de te harde kern.
3
Doe de olijfolie in een bakpan en laat daarin gedurende 2 minuten de ui slinken, samen met de look. Doe er vervolgens de witte wijn, de tomaten en de courgette bij. Laat 5 minuten koken op een zacht vuur. Doe er vervolgens de gehakte bladpeterselie en de olijven bij.
4
Leg de stukken kabeljauw in een glazen schotel. Doe er zout en peper op en doe er folie over. Kook ongeveer 2 minuten in de microgolfoven afhankelijk van de dikte van de filets (het vlees moet vlot loskomen).
5
Schik op elk bord een stuk kabeljauw, een portie gebakken groenten en bestrooi met de krokante parmezaan.
1
Verhit een pan met antiaanbaklaag zonder vetstof. Als ze warm is, de bodem van de pan bestrooien met de kaas. Een minuut laten bakken, vervolgens met een houten lepel mengen tot een soort van knapperig paneermeel. Doe in een bord en laat afkoelen.
2
Pel de ui(en) en hak deze in schijfjes. Schil de courgette(s), verwijder de pitten en snij in blokjes. Snij de tomaten in blokjes en verwijder daarbij de te harde kern.
3
Doe de olijfolie in een bakpan en laat daarin gedurende 2 minuten de ui slinken, samen met de look. Doe er vervolgens de witte wijn, de tomaten en de courgette bij. Laat 5 minuten koken op een zacht vuur. Doe er vervolgens de gehakte bladpeterselie en de olijven bij.
4
Leg de stukken kabeljauw in een glazen schotel. Doe er zout en peper op en doe er folie over. Kook ongeveer 2 minuten in de microgolfoven afhankelijk van de dikte van de filets (het vlees moet vlot loskomen).
5
Schik op elk bord een stuk kabeljauw, een portie gebakken groenten en bestrooi met de krokante parmezaan.