45 g lichtjes verlepte slablaadjes (kropsla, rucola ...)
1 el mosterd
2 dl slaolie
1 limoen
zout
peper
45 g lichtjes verlepte slablaadjes (kropsla, rucola ...)
1 el mosterd
2 dl slaolie
1 limoen
zout
peper
Begin met koken
: 5 min.
1
Doe de slablaadjes in de beker van de mixer of de blender. Mix ze met het sap van de limoen, de mosterd, de olie, peper, zout en ... klaar! Gebruik deze superdressing net als alle andere dressings: in een rauwkostslaatje, een aardappelsalade, een pastasalade of wat je ook maar wilt.
1
Doe de slablaadjes in de beker van de mixer of de blender. Mix ze met het sap van de limoen, de mosterd, de olie, peper, zout en ... klaar! Gebruik deze superdressing net als alle andere dressings: in een rauwkostslaatje, een aardappelsalade, een pastasalade of wat je ook maar wilt.