1
Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de zoete aardappelen en snijd ze in lange partjes. Meng ze in een ovenschaal met 4 el olijfolie, de cajunkruiden en zout.
2
Meng de honing en de mosterd in een kleine ovenschaal. Voeg de whisky toe, de geriste tijm en kruid met peper en zout. Leg de hammetjes in de schaal en bestrijk ze langs alle kanten met glazuur. Schuif ze samen met de zoete aardappelen in de oven en bak alles gedurende 1 u. Besprenkel de hammetjes intussen af en toe.
3
Snijd de tomaten in kleine blokjes en hak de rode ui. Meng ze met de uitgelekte mais, de gehakte koriander, het geperste teentje knoflook, peper, zout, 3 el olijfolie en citroensap naar eigen smaak. Laat op een koele plek rusten.
4
Serveer de hammetjes met de zoete aardappelen en de maisrelish.
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de zoete aardappelen en snijd ze in lange partjes. Meng ze in een ovenschaal met 4 el olijfolie, de cajunkruiden en zout.
2
Meng de honing en de mosterd in een kleine ovenschaal. Voeg de whisky toe, de geriste tijm en kruid met peper en zout. Leg de hammetjes in de schaal en bestrijk ze langs alle kanten met glazuur. Schuif ze samen met de zoete aardappelen in de oven en bak alles gedurende 1 u. Besprenkel de hammetjes intussen af en toe.
3
Snijd de tomaten in kleine blokjes en hak de rode ui. Meng ze met de uitgelekte mais, de gehakte koriander, het geperste teentje knoflook, peper, zout, 3 el olijfolie en citroensap naar eigen smaak. Laat op een koele plek rusten.
4
Serveer de hammetjes met de zoete aardappelen en de maisrelish.