1
Pers het sap van 2 of 3 clementines in een kom: je hebt minstens 4 el nodig. Klop er met een garde zout, peper, Espelettepeper naar eigen smaak en 4 el olijfolie onder.
2
Schil de andere clementines en snijd ze in dikke schijfjes.
3
Pel de ontdooide garnalen en bak ze kort in een braadpan met 1 el olijfolie.
4
Warm een grill op. Snijd de avocado’s in 2, haal er de pit uit en schil ze. Smeer de snijkant in met olijfolie en gril ze heel kort. Snijd het brood in dikke sneetjes en gril ze ook.
5
Scheur de mozzarella in grote stukken. Dresseer de avocado’s in de borden, met de clementineschijfjes, de mozzarella en de garnalen. Zet de dressing apart op tafel en serveer met het gegrilde stokbrood.
1
Pers het sap van 2 of 3 clementines in een kom: je hebt minstens 4 el nodig. Klop er met een garde zout, peper, Espelettepeper naar eigen smaak en 4 el olijfolie onder.
2
Schil de andere clementines en snijd ze in dikke schijfjes.
3
Pel de ontdooide garnalen en bak ze kort in een braadpan met 1 el olijfolie.
4
Warm een grill op. Snijd de avocado’s in 2, haal er de pit uit en schil ze. Smeer de snijkant in met olijfolie en gril ze heel kort. Snijd het brood in dikke sneetjes en gril ze ook.
5
Scheur de mozzarella in grote stukken. Dresseer de avocado’s in de borden, met de clementineschijfjes, de mozzarella en de garnalen. Zet de dressing apart op tafel en serveer met het gegrilde stokbrood.